Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 19:13

Ανακοίνωσε τον Στέλιο Κέλλη ο Άρης Σύρου

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Άρης Σύρου, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Κέλλη.

Η ανακοίνωση: 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η ομάδα μας, ο φίλαθλος κόσμος του Άρη Σύρου, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζουμε το νησί μας τον Στέλιο Κέλλη. Μετά τις συζητήσεις με τον Πανελλήνιο (πρώην πλέον ομάδα του αθλητή) βρέθηκε η… χρυσή τομή και ο παίκτης κατέληξε στην ομάδα μας.

Ο Στέλιος ο οποίος έχει… ρίζες από τη Σύρο πείστηκε από τα πλάνο της ομάδας μας, καθώς οι στόχοι μας είναι υψηλοί και μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις ο παίκτης είπε το ναι εντάχθηκε στο δυναμικό μας. Η μητέρα του νέου μας αθλητή έχει καταγωγή από τη Σύρου και φυσικά μένει μόνιμα στο νησί μας, οπότε θέλει να γευτεί τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική με μία ομάδα η οποία είναι και η ιδιαίτερή του… πατρίδα.

Το Δ.Σ. του Άρη Σύρου καλωσορίζουμε τον Στέλιο και του ευχόμαστε να είναι πάνω από όλα υγιείς, να έχει πολλές επιτυχίες και όλοι μαζί στο τέλος να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα.

Το βιογραφικό του Στέλιου Κέλλη

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου και έπαιξε ως το εφηβικού. Λόγω τραυματισμού έχασε την μεγάλη ευκαιρία να παίξει ακόμη και στο τμήμα των ανδρών. Στην συνέχεια αγωνίσθηκε στη Νήαρ Ηστ στην Β’ Εθνική και στον Μύλωνα (Γ’ Εθνική). Τα τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε στον Τριφυλλιακό (Β’ – Γ ΕΣΚΑ), Θρακομακεδόνες (Β’ΕΣΚΑ) Άνοιξη (Δ’ΕΣΚΑ) και Πανελλήνιο (Γ’ ΕΣΚΑ).

Ο παίκτης μετά τις… υπογραφές είπε για την συμφωνία του με τον Άρη «Νομίζω ότι οι παίκτες καλύτερα να μιλάνε στα γήπεδα και αυτή είναι η υπόσχεση μου στο στον Άρη Σύρου. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, θεωρώ ότι θα έχουμε μια καταπληκτική χρόνια».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares