Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 16:24

Με χαμογελαστά παιδιά έκλεισε χθες η αυλαία του camp της Ίου [pics]

Με την απόλυτη στήριξη της εταιρίας Luxurios της Βασιλικής Πετρίδου, ολοκληρώθηκε χθες στην Ίο το 10ο μπασκετικό camp που διοργανώνει ο ΑΣ Ίου.

Μπορεί, οι διοργανωτές να είχαν σχεδιάζει σπουδαία πράγματα γι αυτό το επετειακού χαρακτήρα αθλητικό γεγονός, όμως τα σχέδια τροποποιήθηκαν, αφού βασική προτεραιότητα ήταν αρχικά να διεξαχθεί η διοργάνωση μέσα στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Τέλος καλό, όλα καλά, με την διοίκηση του ΑΣ Ίου και φυσικά την Βασιλική Πετρίδου να διοργανώνουν χθες μία μίνι τελετή λήξης, η οποία σκόρπισε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ίου:

Άλλο ένα καμπ έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστούμε τους προπονητές ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,Dime Imarhiagbe, όπως και τα κορίτσια που ήτανε διπλά τους εθελοντικά βοηθώντας τους για την ομαλή διεξαγωγή του καμπ,ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ,ΒΟΛΙΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΚΙΚΑΚΗ ΗΡΩ,ΚΟΣΤΩΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΙΑΝΝΑ Επίσης ευχαριστούμε όλους τους μικρούς αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους και την αφοσίωση τους προς το προπονητικό τιμ. Ραντεβού του χρόνου για το 11ο .

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares