Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 22:19

Όλα δείχνουν Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο ως νέο πρόεδρο της ΚΕΔ-ΕΣΚ Κυκλάδων

Σε έναν από τους …αρχαιότερους και κατά σειρά ετών αξιολογημένο διαιτητή φαίνεται ότι κατέληξε η αναζήτηση για το πρόσωπο του νέου ΚΕΔάρχη η ΕΣΚ Κυκλάδων.

Πρόκειται για έναν διαιτητή που έχει πλήρη γνώση των συνθηκών, των δυσκολιών και δυναμικότητας διαιτητών και ομάδων στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, αφού έχει τα περισσότερα ταξίδια μαζί με τον Συριανό ρέφερι, τον Άγγελο Σαμοθράκη που αποτελούν το ντουέτο στα δύσκολα παιχνίδια.

Ο πρόλογος αυτός δεν μπορούσε να αφορά άλλον εκτός από τον Σαντορινιό διαιτητή, τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος ανήκει στον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων κι όλα δείχνουν θα επωμιστεί αυτό το δύσκολο έργο με την πλούσια παρακαταθήκη που του άφησε ο απερχόμενος και επιτυχημένος Αναστάσιος Κλαδιανός.

Ο Παπαδημητρόπουλος ξεκίνησε στον χώρο της διαιτησίας το 2002, ανέβηκε στις εθνικές κατηγορίες και δη στην Γ’ εθνική το 2010 περνώντας με επιτυχία τις σχετικές τις εξετάσεις που έδωσε στο Ρίο, στον νομό Αχαΐας. Τέσσερα χρόνια αργότερα (2014) σφύριξε για πρώτη φορά σε αναμετρήσεις της Β’ εθνικής και τον Νοέμβριο του 2019 ανέβηκε στην Α2 όπου με τον Συριανό Μάκη Μαρουδιά σφύριζαν αρκετές αναμετρήσεις.

Παράλληλα συνέχιζε μέχρι και την περυσινή αγωνιστική σεζόν να σφυρίζει στις αναμετρήσεις της ΕΣΚΚ, συμμετέχοντας και στις τελικές φάσεις των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής εν μέσω της κρίσης της πανδημίας. Όλα αυτά λοιπόν σε αναμονή της αυριανής κλήρωσης (17/9) ώστε να δούμε και τους πρώτους ορισμούς του νέου ΚΕΔάρχη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares