Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:00

Φανάρια: Αποχή διαμαρτυρίας από την προπόνηση λόγω ακατάλληλης ώρας

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα τμήματα αναπτυξιακά και αγωνιστικά το ΔΑΚ Νάξου δεν μπορεί να καλύψει όλες τις υποχρεώσεις των ομάδων του νησιού.

Το έχουμε πει δεκάδες φορές. Μάλιστα, πρόσφατα, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης - εκ των προπονητών του ΑΠΑΣ τα Φανάρια - μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5 και την αθλητική εκπομπή "Γκολ Εσείς, Σέντρα εμείς" για να αναδείξει το πρόβλημα της διάθεσης όσον αφορά τις ώρες στο κλειστό γυμναστήριο είχε πει "υπάρχουν τμήματα υποδομών μπάσκετ που ίσως δεν πατήσουν ποτέ το πόδι τους όλη τη χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο"... Παράδοξο αλλά αληθινό.. Και με ένα γυμναστήριο η Νάξος όταν έχει να καλύψει ανάγκες πέντε ομάδων είναι ένα θέμα..

Σήμερα, έχουμε την πρώτη αντίδραση. Ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια και δη το αντρικό του τμήμα που ετοιμάζεται για την παρθενική του παρουσία στην Β' Εθνική έκανε επανάσταση. Και δεν θα προπονηθεί απόψε στο προβλεπόμενο δίωρο (21:30 - 23:30) γιατί θεωρεί άδικο να γίνονται προπονήσεις αυτές τις ώρες... Τι αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από το ΔΣ της Απεραθίτικης ομάδας; " Το προπονητικό επιτελείο και οι επαγγελματίες αθλητές της ανδρικής ομάδας του ΑΠ.Α.Σ Νάξου «Τα Φανάρια» αποφάσισαν να ΑΠΕΧΟΥΝ από τη σημερινή προπόνηση, η οποία είχε οριστεί από τα αρμόδια όργανα στις 21:30 – 23:30. Η ενέργεια αυτή αποτελεί πράξη διαμαρτυρίας για τον επαναλαμβανόμενο ορισμό αυτής της ώρας προπόνησης, παρά τις επίμονες προσπάθειες του Δ.Σ για αλλαγή της. Παρακαλούμε τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, πριν προκληθεί ζημιά στη προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στις Κυκλάδες, δηλαδή στην εκπροσώπηση του νομού στη Β’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης".

Εμείς να σημειώσουμε ότι με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει, το ανδρικό τμήμα του ΑΠΑΣ τα Φανάρια έχει αυτή τη περίοδο (σ.σ έως να αρχίσουν οι αγώνες) έξι φορές απογευματινή προπόνηση: Τρίτη - Τετάρτη στις 21:30 - 23:30 και Πέμπτη - Κυριακή το μεσημέρι (15:00 - 17:00 ή 15:30 - 17:30) εκτός από τις πρωινές.. Και βέβαια αυτές οι προπονήσεις που ολοκληρώνονται στις 12 το βράδυ σίγουρα ...σκοτώνουν τους αθλητές. Υπάρχει όμως λύση που να καλύπτει όλα τα σωματεία; 

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares