Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 00:12

“Ηφαίστειο” στη Νάξο η ΑΕΣ, πήρε σπουδαίο... διπλό κόντρα στον πρωταθλητή ΑΠΑΣ

Σπουδαία εκκίνηση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων για την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης.

Η θηραϊκή ομάδα στην αυλαία της νέας σεζόν για τον Β’ όμιλο επικράτησε με σκορ 72-74 του πρωταθλητή στην κατηγορία, του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” το βράδυ του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου και πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το περσινό πάθημα στην πρεμιέρα και την ήττα (56-57) από τον Πλοηγό Αντιπάρου στο ΔΑΠΠΟΣ φαίνεται πως έγινε μάθημα για τους νεαρούς αθλητές του Χάρη Πεταλωτή όπου με περίσσιο πάθος, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα πήραν ένα πολύ μεγάλο “διπλό” απέναντι σε έναν επίσης πολύ μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα της ορεινής Νάξου του Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Το αρχικό 6-0 του ΑΠΑΣ δεν ανησύχησε τους φιλοξενούμενους. Αρχικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να πάρουν το προβάδισμα όπου με μπροστάρηδες τους Γρηγοριάδη και Μαλολλάρι το κράτησαν μέχρι που ακούστηκε για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.

Οι γηπεδούχοι που κάπως άργησαν να μπουν στο ματς με αιχμή του δόρατος τον Δόκλη κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΣ με πολύ καλές άμυνες και ένα κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ που πήραν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να φτάσουν στη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαβρός, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 30-39 (ημίχρονο), 45-59, 72-74.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Βασιλάκης, Τουμπακάρης, Παπανικολάου Πρ. 13, Κούρτης 7 (2), Παπανικολάου Θ. 1, Γιόργκα 7 (1), Δόκλης 38 (2), Δεγαΐτας 6 (2), Πετράς, Μανδηλαράς, Βερώνης, Αλιμπέρτης.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Βαζαίος, Γρηγοριάδης 22, Γκιοπαλάι 2, Διαμαντής 2, Μαρκοζανές, Φωτεινός 5, Μαλολλάρι 38 (4), Μουρατίδης 3 (1), Χάλαρης 2, Φύτρος Ηλ., Φύτρος Κ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares