Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 19:56

Έφτασε η μεγάλη ώρα! Ιστορική πρεμιέρα αύριο (11/10) στην Β΄ Εθνική για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Ιστορική ημέρα για το ανδρικό τμήμα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, καθώς την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά από την ίδρυσή του στην Β΄ εθνική. Η ομάδα της ορεινής Νάξου υποδέχεται στις 2:30 μ.μ. στο “Δημήτριος Περιστεράκης” την Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Οι Απεραθίτες μετά από μόλις ένα χρόνο που ξεκίνησαν την πορεία τους στις εθνικές κατηγορίες και τη συμμετοχή τους στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής πήραν το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ εθνική και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αξιόλογη πορεία και να καθιερωθούν ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες εκπροσωπώντας επάξια το κυκλαδίτικο μπάσκετ. Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με ιστορικές ομάδες, ο ΑΠΑΣ θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η έδρα θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά το βασικό του όπλο στη μάχη για την παραμονή.

Στις τάξεις των Φαναρίων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έναρξη και την πορεία μέσα στη σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, ο Μάριος Ονάσογλου στην πρόσφατη συνέντευξή του στο “SportCyclades” είχε τονίσει πως: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι συνυφασμένος με τον στόχο της ομάδας. Δηλαδή, να παίξουμε ένα όμορφο μπάσκετ που να το απολαμβάνουν όλοι τόσο οι παίχτες, όσο και οι θεατές και μέσα από αυτό η ομάδα να καταφέρει να διατηρηθεί σ αυτή τη δύσκολη κατηγορία», ενώ ο άμεσος συνεργάτης του ο Παναγιώτης Αθανασιάδης είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή "Γκολ Εσείς, Σέντρα Εμείς" πως στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη επί της Κηφισιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

apas1

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, ο Μανώλης Μπαρδάνης μιλώντας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στον "Aegean Voice 107.5 FM - Η Φωνή του Αιγαίου" και στην εκπομπή “Carpe Diem, Άδραξε την ημέρα" με τον Νικόδημο Λιανό και τον Μανώλη Ζευγώλη ερωτώμενος για το κυριακάτικο ματς επεσήμανε πως: «Μπορεί να μην έχουμε την βοήθεια του κόσμου, αλλά εκτιμώ πως το παιχνίδι είναι “άσσος”.

Ο Ονάσογλου που ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία καταστρώνει τα πλάνα του δίχως την παρουσία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου. Ο νεοαποκτηθέντας ύψους 2μ.06εκ. σέντερ, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία προσπαθεί μέχρι την τελευταία ώρα να εξασφαλίσει άδεια για να παραβρεθεί στη Νάξο για το ματς με την ΑΕΝΚ κι αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό… Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ναξιώτη τεχνικού και συνέχισαν την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο απρόοπτο.

apas2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1ος Όμιλος

Κυριακή 11 Οκτωβρίου

ΔΑΚ Νάξου Δ. Περιστεράκης 14.30 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια-ΑΕΝ Κηφισιάς Καρακάσης-Τσακαλογιάννης-Τσακιράκη

Β’ Κλειστό Γ. Κακούρης 17.00 ΑΟ Ένωση Ιλίου-ΑΕ Πεντέλης Σκαλτσής-Χρηστίδης Η.-Γεράνιος (Παπαδόπουλος Στ.)

Π. Σαλπέας 18.00 Εθνικός ΟΦΠΦ-ΑΟ Αχαγιά ’82 Σκανδαλάκης-Κατσαπρακάκης-Ξυλάς Δ. (Αλετράς)

Εσπέρου 17.00 ΠΟΚ Έσπερος-ΚΑΟ Κορίνθου Καρπάνος-Μαρινάκης-Ελ Ανύ (Φαλούκας)

Απ. Κόντου 17.00 ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ-ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας Κωνσταντινόπουλος-Ουσταμπασίδης-Γρίβα (Ζερδεβάς)

Ζαχ. Αλεξάνδρου 17.00 Ιωνικός ΑΣ ΝΦ-ΑΣ Παπάγου Στρέμπας-Σπυρόπουλος-Καρακωνσταντόπουλος (Κουλούρης)

Ληξουρίου 14.00 Νέο Ληξούριο-Πανελευσινιακός ΑΟΚ Ρίζος-Νάστος-Μπακετέα (Κοκορδάτος)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares