Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 18:48

Δίπλα στον Άρη Σύρου η εταιρία Α.Φ. Κοπανιτσάνος & ΣΊΑ Ε. Ε

Με ανακοίνωσή του, ο Άρης Σύρου ευχαριστεί την εταιρεία Α.Φ. Κοπανιτσάνος & ΣΊΑ Ε. Ε για την χορηγία της στους εντός έδρας αγώνες του.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία Α.Φ. Κοπανιτσάνος & ΣΊΑ Ε. Ε μας προσφέρει ως χορηγία σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλα τα τμήματα παιδικού, εφηβικού και αντρικού τα έξοδα του γιατρού που πρέπει να έχει παρουσία στους αγώνες.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για την πολύτιμη συνεισφορά της στα πάγια έξοδα των αγώνων προσφέροντας την οικονομική στήριξη έμπρακτα βοηθώντας τον σύλλογο να αποφορτιστεί από πάγια έξοδα...

Η Α.Φ ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟΣ Ε. Ε είναι τεχνική εταιρεία που εδρεύει στην Σύρο με πολλά χρόνια παρουσίας και με εκτέλεση σημαντικών έργων στον νόμο μας και στο νησί μας.

Ο πρόεδρος η διοίκηση το τεχνικό team και όλος ο κόσμος του Άρη Σύρου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία που βρίσκεται άλλη μια χρονιά στο πλάι της ομαδας και συνεχίζει να μας στηρίζει.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά του ακόμη έναν φίλο της ομάδας μας ο οποίος μας στηρίζει έμπρακτα, με την διαφορά ότι θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. Είναι σημαντικό σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε να γνωρίζουμε πως έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που μας στηρίζουν και μας βοηθούν στην προσπάθεια που κάνουμε.

Ελπίζουμε τέλος πως κι άλλοι κάτοικοι – επαγγελματίες του νησιού θα σταθούν στο πλευρό μας και θα μας ενισχύσουν τόσο οικονομικά όσο και υλικά. Ο Άρης έχει θέσει υψηλούς στόχους αφού θα κάνουμε τον δικό μας αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Γ’ Εθνικής.

121443294 372159473924747 5926395510126322990 n

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares