Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 15:54

Νέα μεταγραφή με Φανούρη Λιούλη ο Άρης Σύρου

Ενίσχυση από την Νέα Πέραμο για τον Άρη Σύρου, ο οποίος συμφώνησε με τον Φανούρη Λιούλη.

Ο νέος μας αθλητής αγωνίζεται στην θέση του Φόργουορντ – Πάουερ Φόργουορντ και έχει ύψος 200 εκατοστά. Ο 23χρονος έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ρακέτα μετά την προσθήκες των Διαμαντόπουλου, Πέτροβιτς και Αγαδάδου, δένοντας έτσι την Front line της ομάδας μας.

Ο Φανούρης Λιούλης αναμένεται να μας δώσει ακόμη περισσότερη ενέργεια σε επίθεση και άμυνα, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία μιας και έχει περάσει από ομάδα της Α’ ΕΣΚΑ και συμμετείχε σε σωματεία που είχαν  πρωταγωνιστικό ρόλο και διεκδικούσαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο νεαρός forward έρχεται στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων έχοντας κατακτήσει με την ομάδα που αγωνίζονταν την από την Β’ ΕΣΚΑ στην Α’ ΕΣΚΑ, δείχνοντας μάλιστα όχι έχει μεγάλη όρεξη τόσο για δουλειά όσο και για να πετύχει τους στόχους που του έχουμε αναλύσει. Ο αθλητής μας θέλει να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν εκτός από το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και το τεχνικό team της ομάδας μας καλωσορίζουν το Φανούρη Λιούλή στο Άρη και του εύχονται να είναι υγιείς και να πετύχει τους στόχους του. Όλοι μαζί θέλουμε στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουμε την επιτυχία της ομάδας μας και το νησί να έχει την ευκαιρία να γιορτάσει για μία ακόμη ιστορική άνοδο του Άρη στην Γ’ Εθνική.

Ο Φανούρης Λιούλης μετά την υπογραφή του δελτίου του στον Άρη Σύρου, μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην ομάδα μας, αλλά και να αγωνισθεί κάτω από τις οδηγίες του κ. Νικολαΐδη. «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που θα έχω την τιμή να σταθώ δίπλα σε ιερά τέρατα του μπάσκετ όπως ο Αγαδάκος και ο Πέτροβιτς. Όπως επίσης να ακολουθώ τις οδηγίες ενός πολύ έμπειρου προπονητή. Θα ήθελα να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Αντώνη Βαρθαλίτη, για το θερμό καλωσόρισμα στον Άρη Σύρου και μέσα από τη δουλειά εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων και η άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Σύρου Φανούρης Λιούλης έχει περάσει από:

2014-2015 άνοδος από Α’ ΕΣΚΑΝΑ  στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Μανδραϊκού και άνοδο στον εφηβικό.  

2015-2016 Μανδραϊκός Γ’ Εθνική

2016-2017 Νίκη Αμαρουσίου  

2017-2018 Δραπετσώνα  

2018-2019 Άνοδος Α’ ΕΣΚΑΝΑ με την Νέα Πέραμος

2019-2020 Νέα Πέραμος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares