Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 13:19

Στα ''κιτρινόμαυρα'' του Άρη Σύρου ο Δημήτρης Χατζόπουλος

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του S.C. για τη νέα μεταγραφική κίνηση του Άρη Σύρου ήρθε η επιβεβαίωση του συλλόγου  μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα καθώς μετά από δύο χρόνια στον Κρόνο Γέρακα ο έμπειρος αθλητής είπε το… ναι, ώστε να μας ενισχύσει στη θέση του play maker.

Ο 34χρονος αθλητής  έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία αφού για πολλά χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και της ΕΣΚΑ. Με την μεταγραφή αυτή κλείνει το κομμάτι ενίσχυσης της ομάδας καθώς πλέον ο κ. Νικολαΐδης έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να δουλέψει, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια ίσως να υπάρξει και ακόμη μία μεταγραφή, αλλά αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς, αλλά από την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης. Από την πλευρά μας έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όμως θα πρέπει το σωματείο που ανήκει ο αθλητής να δώσει την συγκατάθεσή του.

Τώρα όσον αφορά το ρόστερ μας, ο κ. Νικολαΐδης εκτός από τους νέους με όρεξη αθλητές έχει και παίκτες με μεγάλη εμπειρία και στους οποίους θα μπορεί να στηριχθεί ώστε ο Άρης να πετύχει τους στόχους τους. Η διοίκηση από την πλευρά της έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να έχει όλα τα… εφόδια για να δουλέψει χωρίς προβλήματα και η προσοχή των παικτών να είναι στραμμένη στην δουλειά που θα πρέπει να γίνει στην προετοιμασία ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος άπαντες να είναι έτοιμοι.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τεχνικό team, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Άρη Σύρου, καλωσορίζει τον Δημήτρη Χατζόπουλο και του εύχονται να έχει μία καλή αθλητική χρονιά, με υγεία και πάντα επιτυχίες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Σύρου με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μίλησε για την συμφωνία με την ομάδα της Σύρου, αλλά και τους δικούς του στόχους.

«Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει με σωστές υποδομές και συμπαίχτες. Το coaching Stuff και όλη η διοίκηση της ομάδας φαίνονται επαγγελματίες κάτι που στο χώρο των κατηγοριών ΕΣΚΑ δύσκολα το βρίσκεις. Εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στην ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε, και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares