Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 13:08

Νικη ο Ατλαντας κορασιδων με διαφορα επι Πανναξιακου στο ΔΑΠΠΟΣ

korasides-atlas-pannaxiakos-11-3-2012-0

Την Κυριακή 11/03/2012 στις 11:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ η ομάδα του Άτλαντα Σαντορίνης των Κορασίδων υποδέχτηκε την αντίστοιχη ομάδα από το νησί της Νάξου τον Πανναξιακό στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων της ΕΣΚΚ.

Η ομάδα του Άτλαντα κέρδισε άνετα την ομάδα του Πανναξιακού με 66 - 34 κάλυψε και την διαφορά του -20 πόντων που υπήρχε αφού η ομάδα του Άτλαντα είχε μηδενιστή στο παιχνίδι το αντίστοιχο στην Νάξο που δεν ταξίδεψε στο νησί η ομάδα για να αγωνιστεί.

Η ομάδα του Κώστα Αξιώτη μπήκε ποιό δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης χτίζοντας στο κλείσιμο της 1ης Περιόδου με διαφορά υπέρ της 12 πόντων με το σκορ στο 18 - 06. Στους ίδιους αγωνιστικούς ρυθμούς κύλησε και η 2η Περίοδος κλείνοντας το ημίχρονο με Άτλαντα 39 - Πανναξιακό 14.

Το ξεκίνημα του 2ου Ημιχρόνου η ομάδα του Άτλαντα συνέχισε να φτάνει με ευκολία στο αντίπαλο καλάθι και να μεγαλώνει την επί μέρους διαφορά του από την ομάδα του Πανναξιακού που δεν μπορούσε να ανακόψει το ρυθμό του Άτλαντα αλλά και επιθετικά δεν είχε τις λύσεις έτσι η περίοδος έκλεισε με σκορ 56 - 20 υπέρ του Άτλαντα. Στην 4η Περίοδο ο Άτλαντας χαμήλωσε της μηχανές του σε επίθεση και άμυνα αφού η διαφορά των - 20 πόντων είχε υπερκαλύπτει και έδωσε το δυνατότητα στα κορίτσια του Πανναξιακού να πετύχουν κάποια εύκολα καλάθια και να μειωθεί η διαφορά με τελικό σκορ αγώνα 66 - 34 για το Άτλαντα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους.

 

ΑΤΛΑΝΤΑΣ.:

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε, ΖΗΛΕΛΙΔΗ Σ (C) , ΚΑΡΚΑΣΙΝΑ Α, ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ Σ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ Ε, ΡΟΥΣΣΟΥ Ι,

ΜΠΑΛΗ Π, ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Ε, ΓΚΟΤΣΗ Α.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΑΞΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

William Hill Sports

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ.: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 18 ΠΟΝΤΟΙ, ΖΗΛΕΛΙΔΗ ΣΟΦΙΑ 16 ΠΟΝΤΟΙ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 12 ΠΟΝΤΟΙ

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.:

ΗΛΙΑΚΗ Ε, ΠΡΟΜΠΟΝΑ Σ, ΜΠΙΤΖΙΟΥ Φ(C), ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Τ, ΚΑΠΑΡΕΛΗ Μ, ΚΑΤΣΟΥΛΗ Σ, ΚΑΤΣΩΝΗ Σ.

 

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.: ΒΕΛΩΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΡΙΤΕΣ.: ΧΑΙΡΕΤΗ - ΜΕΡΤΗΣ - ΞΑΓΟΡΑΡΗ

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares