Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 15:34

Χριστόδουλος: Δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου που είναι φαβορί για άνοδο

Πρεμιέρα και μάλιστα στην φυσική του έδρα για τον ΑΟ Μυκόνου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 2:30 μ.μ., σε ζωντανή μετάδοση από το “SportCyclades”   απέναντι σε έναν αντίπαλο με ιστορία στον χώρο του αθηναϊκού μπάσκετ.

Ο λόγος για τον ΑΟ Πεύκης. Πρωταθλητής πέρυσι στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, καθώς την στιγμή της διακοπής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τερμάτισε στην 1η θέση! Γεμάτο ρόστερ με παίκτες που έχουν γράψει πολλά… χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες.

CRISTODOULOS 1

Η Πεύκη κράτησε τον βασικό κορμό της από πέρυσι (Κορκοσούρας, Κυριακόπουλος, Αποστολίδης, Δρικόγιας, Ανδρουλάκης, Φιλιππόπουλος και Χριστόδουλος), ενώ έκανε δύο πολύ ποιοτικές μεταγραφές, αποκτώντας τον έμπειρο και πολύ ποιοτικό γκαρντ Νίκο Καρούζο από την Πεντέλη (όπου κατά την περσινή σεζόν αναδείχθηκε 1ος στα τρίποντα στον νότιο όμιλο της Β’ εθνικής, καθώς και τον πολύ ποιοτικό φόργουορντ Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος αναδείχθηκε 1ος σκόρερ (21.8 μ.ο.π.), στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής πέρυσι στην άνοδο της ομάδας του IBC Ιωαννίνων στην Β’ εθνική.

Δεσπόζουν οι κυρίαρχες μορφές μέσα στην ρακέτα του Σταύρου Φιλιππόπουλου και του Δημήτρη Χριστόδουλου που σε συνδυασμό με την παρουσία του Ανδρουλάκη και του Σωτηράκη, καθιστούν την Πεύκη ως ομάδα με μία από τις πιο δυνατές φροντ λάιν στην κατηγορία. Προπονητής είναι ο πολύ έμπειρος Γιάννης Κτιστάκης που διαδέχθηκε πριν από ένα μήνα τον Μάριο Δεσποτάκη, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην προηγούμενη τριετία στην Ένωση Ιλίου, ενώ έχει δουλέψει και στην ΑΕΚ ως βοηθός του Βαγγέλη Ζιάγκου...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Ένας από τους παίκτες της Πεύκης που έχουν πάρει… γεύση από Κυκλάδες είναι ο Δημήτρης Χριστόδουλος. Ο σέντερ της αθηναϊκής ομάδας αποτέλεσε τον άνθρωπο που “σκέπαζε” τα καλάθια του Πανναξιακού ΑΟΝ, στην πρώτη συμμετοχή του σωματείου του νησιού της Αριάδνης στην Γ’ εθνική, τη σεζόν 2015-16 κι έχοντας ως συμπαίκτες τους Σπύρο Μάκαρη, Παναγιώτη Πολίτη, Παναγιώτη Καλαβρό, Νίκο Μυλωνά, Φαίδωνα Παγώνη, Κώστα Ακτύπη, Παύλο Καρβούνη, Θοδωρή Καζακίδη, Αλέξανδρο Μαγιντόμπε και προπονητή τον Δημήτρη Δαμιανίδη είχαν τερματίσει στην 8η θέση με έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ των δύο ομάδων στο νησί των ανέμων, ο Δημήτρης Χριστόδουλος μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Γιάννη Νοταρά για το κυριακάτικο ματς. Ο σέντερ του αθηναϊκού σωματείου έχρισε ως φαβορί για τη νίκη τον ΑΟ Μυκόνου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δική του ομάδα, η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε θέλει τον χρόνο της…

«Δύσκολο ξεκίνημα για εμάς με μια ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χριστόδουλος, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (12/10) έβαλε ακόμη έναν χρόνο στις πλάτες του, αφού είχε τα γενέθλιά του και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας, δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Στόχος της ομάδας μου είναι να παίξει καλό μπάσκετ, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά ώστε στο τέλος να έχουμε διανύσει μια ικανοποιητική πορεία. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να απολαύσουμε ένα όμορφο μπάσκετ».

12710774 1027357930659083 992207248171960916 o

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares