Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 16:09

Άρης Σύρου: Συνέχεια συνεργασίας με την διατροφολόγο Έφη Κοντορουχά

Η διοίκηση του Άρη Σύρου ανακοινώνει τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας, με την Διατροφολόγο κα Έφη Κοντορουχά. Μια ακόμη συνεργασία για την ομάδα μας που αναμένεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο μας και τα παιδιά γενικότερα.

Ο αθλητισμός θα πρέπει να συνδυάζεται με τη διατροφή ώστε να υπάρχουν τα σωστά αποτελέσματα. Μέλημά μας είναι τα παιδιά μας να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου.

Η Κα Κοντορουχά είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος του Πανεπιστημιου Κρήτης ευχόμαστε η παρουσία της να ενδυναμώσει τους νέους αθλητές μας και να συμβάλλει στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας των Ακαδημιών της ομάδας μας.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές μας θα λάβουν τις πρώτες οδηγίες, που θα τους φανούν χρήσιμες για την καλύτερη προσέγγιση της διατροφής τους, πριν, στο τέλος και κατά την διάρκεια της προπόνησης. Θα ακολουθήσουν αρκετές συνεδρίες με τους αθλητές των ακαδημιών καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ την καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια τους και της εύχονται καλή και επιτυχημένη συνεργασία με το Σύλλογο μας.

ΕΦΗ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares