Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 12:32

Άρης Σύρου: Ανανέωση συνεργασίας με την Ελπίδα Κανακάρη

Ο Άρης Σύρου ανακοίνωσε τη συνέχισε την συνεργασία του με την προπονήτρια, Κανακάρη Ελπίδα.

Η προπονήτρια των τμημάτων υποδομών (τζούνιορ-προμίνι) του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, ξεκίνησε τη συνεργασία με τις ακαδημίες μας πριν 7 χρόνια, από οτι φαίνεται η επιτυχημένη συνταγή στο θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια!!

Η Ελπίδα γεννήθηκε στις 12/02/1998 στην Σύρο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  • Έχει συμμετοχή σε αρκετά σεμινάρια για την ελληνική καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα αναπτυξιακών ηλικιών,
  • Συμμετοχή σε συνέδρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού,
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του 7 ου Επιστημονικού Συνεδρίου στο ΤΕΦΑΑ Σερρών με τίτλο « Σύνδεση Αθλητικής ΄Έρευνας με την προπόνηση »
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου με θέμα « ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ)ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ».
  • Πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ με θέμα «ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

 

thumbnail 69593009 10215099600506471 8767539285055242240 n
Πέρα από την μεγάλη της αγάπη για το άθλημα, διακρίνεται μεταξύ άλλων για το χαρακτήρα και το ήθος της.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, είναι γεμάτη θέληση, υπομονή, επιμονή και όρεξη για δουλειά, ενώ λατρεύει τα παιδιά και αναζητά πάντα το καλύτερο περιβάλλον και μέθοδο για τα μελλοντικά αστεράκια του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ.

Η Ελπίδα ως μέλος του προπονητικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δήλωσε τα εξής:

Για να διανύω τον 8ο χρόνο παραμονής μου στην ομάδα σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται όλα αυτά τα χρόνια ,βασικό συστατικό αυτής της πετυχημένης συνταγής είναι η αγάπη και η γνώση για το άθλημα αλλά κυρίως για τους μικρούς μας φίλους από άτομα της προπονητικής ομάδας αλλά και τα μέλη της διοίκησης που τρέχουν ακατάπαυστα πρωί -βράδυ εδώ και 10 χρόνια για τα παιδιά!!

Θεωρώ πως η ενασχόληση των παιδιών με ένα ομαδικό άθλημα μπορεί να έχει μόνο ευεργετικές επιπτώσεις στο χαρακτήρα και στην διαπαιδαγώγηση τους. Η προπόνηση σε αυτήν την ηλικία θα έχει παιγνιώδη μορφή και ταυτόχρονα θα γίνεται και εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ.

Η άσκηση σε παιγνιώδη μορφή είναι η καλύτερη μορφή άσκησης, γιατί συνδυάζει την διασκέδαση με τα οφέλη της γυμναστικής, αλλά παράλληλα βελτιώνει τη νευρομυϊκή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι θα μάθουν να συνεργάζονται, να επικοινωνούν, να μοιράζονται, να σέβονται τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους κανόνες. Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά θα μάθουν να λειτουργούν με το "εμείς" και όχι με το "εγώ".

Το να είμαι δίπλα τους στα πρώτα τους βήματα σε αυτό το υπέροχο άθλημα, αποτελεί ασφαλώς μεγάλη τιμή και μπορώ να υποσχεθώ, ότι κάθε φορά που τα παιδιά θα φεύγουν από το γήπεδο, η χαρά τους θα είναι απερίγραπτη».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares