Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 23:51

Η άμυνα έφερε το “διπλό” για τους έφηβους του Περιστεριώνα, επί του Άρη Σύρου

Με επιμέρους σκορ 9-25 στο τρίτο δεκάλεπτο ο Περιστεριώνας νίκησε τον Άρη Σύρου (42-61) στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας” το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου κι έκανε το “δύο στα δύο” για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Σε ένα γήπεδο που πήραν και την πρώτη τους νίκη (75-56) στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Πλοηγό Αντιπάρου στις 3 Οκτωβρίου, οι Τηνιακοί με… όπλο την άμυνά τους πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, πέρασαν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του Α’ ομίλου και παρέμειναν αήττητοι.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” του Λευτέρη Λαζαρίνου όπως στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ Άνδρου δείχνουν ότι βρίσκονται στην αρχή και με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

pris aris1

Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με τον Περιστεριώνα να πηγαίνει με το υπέρ του 17-27 στα αποδυτήρια χάρη σε δύο εύκολα καλάθια που πέτυχαν οι Νίκος Μπον και Νικόλας Τσουλχάι στον αιφνιδιασμό.

pris aris3

Οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη με την επιστροφή τους στο παρκέ για το τρίτο δεκάλεπτο χάρη στην άμυνά τους ξέφυγαν στο σκορ. Η πίεση προς τους αντιπάλους τους που τους οδήγησε σε αρκετά λάθη, έφερε τους φιλοξενούμενους να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και σε συνδυασμό με την ευστοχία που είχαν στο σημείο αυτό έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στους +28 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης κατάφερε να… συμμαζέψει τη διαφορά, όμως τα πάντα είχαν κριθεί με το τελικό 42-61 να σφραγίζει τις προσπάθειες των αθλητών των δύο ομάδων.

pris aris4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Ρούσσος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-18, 17-27 (ημίχρονο), 26-52, 42-61.

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λ. Λαζαρίνος): Κοπανιτσάνος 9, Σιγάλας 7 (1), Μόρκος 2, Μαρουδιάς 16 (3), Καρυστινός, Ευμορφόπουλος 2, Κάπελλας 3, Τομαής, Κολσούζογλου 3 (1), Βαρθαλίτης, Νταβελάκης.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Φώσκολος, Χατζίρης, Σακελλαρόπουλος 2, Περπινιάς 2, Σπεντζάρης 22 (2), Πάντζι 5 (1), Τσουλχάι 6, Μπον Ν. 8, Μαρκουΐζος, Σπανός, Χάλαρης 6, Τζες 10 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares