Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 10:36

Προτάθηκε για επίτιμος πρόεδρος της ΕΣΚΚ ο Λώρης Σαλάχας στο συγκινητικό “αντίο” του

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν για το καλό και την ανάπτυξη του κυκλαδίτικου μπάσκετ κατά την διάρκεια των εκλογών  που διεξήχθησαν στη Σύρο το Σάββατο 24 Οκτωβρίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΚ ήταν και η αλλαγή του καταστατικού.


Σύμφωνα με το υπάρχον, πουθενά δεν αναφέρεται η παρουσία ενός τουλάχιστον επίτιμου προέδρου. Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Πλοηγού Αντιπάρου, ο Βασίλης Φαρούπος πρότεινε στο νέο καταστατικό να προβλεφθεί ο ορισμός αυτός και πρότεινε αρχικά ο τιμητικός αυτός τίτλος να απονεμηθεί στον Λώρη Σαλάχα, τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Ένωσης ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης προς το πρόσωπό του για τα τόσα χρόνια παρουσίας του και ανιδιοτελούς προσφοράς του.


Ένα ακόμη γεγονός που… σημάδεψε την γενική συνέλευση της ΕΣΚΚ ήταν όταν ο Λώρης Σαλάχας μίλησε διαδικτυακά στα μέλη της Ένωσης. Εμφανώς συγκινημένος ο Συριανός παράγοντας επισημοποίησε την αποχώρησή του με ορισμένους από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα να μην μπορούν να κρύψουν τα δάκρυά τους…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares