Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 18:07

Ο Πλοηγός Αντιπάρου στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ.

Ο Πλοηγός Αντιπάρου εκπροσωπείται από τον κ. Φαρούπο Βασίλειο στο νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ..

Αναλυτικά:

Ο Πλοηγός Αντιπάρου θα ήθελε να ευχαριστήσει, όλα τα σωματεία μέλη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, για την τιμή και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του υποψήφιου και πρόεδρου του σωματείου μας κ. Φαρούπου Βασίλειου, στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. ,που διεξήχθησαν στις 24/10/2020.

Η συμμετοχή και υποψηφιότητα όλων των σωματείων απέδειξε το αίσθημα ευθύνης το οποίο διακατέχει όλα τα στελέχη της Ε.Σ.Κ.Κ.. Ο Πλοηγός Αντιπάρου αισθάνεται και να είναι υπηρέτης της καλαθοσφαίρισης στον πολύπαθο νομό των Κυκλάδων, δηλώνοντας παρόν στην εξεύρεση λύσεων όλων των προβλημάτων που υπάρχουν ή προκύψουν.

Το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. απαρτίζεται κατόπιν των αποτελεσμάτων από τους:
Ονάσογλου Γεώργιο (ΑΠΑΣ Τα Φανάρια), Μαραγκός Νικόλαο (ΤΑΚ Περιστεριώνας) , Ραβιόλου Άννα (Αρης Συρου). Φαρούπο Βασίλειο (Πλοηγός Αντιπάρου), Κεφαλιανό Γεώργιο (ΑΟΚ Πανναξιακός), Πιπέρογλου Κωνσταντίνο (ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός) και Φύριο Φραγκίσκο ( Α.Ο. Ανδρου) με αναπληρωματικούς τους Σαρρής Νικόλαος (Α.Ο. Παρου), Αξιώτης Κωνσταντίνος (Α.Ε. Σαντορίνης) και Γρυπάρη Γεώργιο (Α.Ο. Μυκόνου)

Καλό κουράγιο σε όλους!

Πλοηγός Αντιπάρου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares