Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 15:47

Μπάσκετ Κορασίδων: Πανναξιακός - Πανιώνιος

korasides ifaistos-paniwnios

Ηττημένος και λαβωμένος από τους τραυματισμούς ο Πανιώνιος Σαντορίνης με αντίπαλο τον Πανναξιακό κορασίδων στην Νάξο.

Στο ΔΑΚ Νάξου την Παρασκευή 16/03/2012 και ώρα 22:20 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Μπάσκετ ανάμεσα στον Πανναξιακό και στο Πανιώνιο Σαντορίνης στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων της ΕΣΚΚ. Η ομάδα της Νάξου κέρδισε με 54 - 31. Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τους πολλούς άτυχους τραυματισμούς (τρεις στο σύνολο) παικτριών του Πανιώνιου Σαντορίνης που κατέληξαν στο Νοσοκομείο της Νάξου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα τα κορίτσια του  Πανιώνιου Σαντορίνης μπήκαν ποιό δυνατά στο πρώτο μισό της Α' Περιόδου όπου και προηγήθηκαν με 2 - 7.Στην συνέχεια μετά από το ταϊμ ουτ που πήρε ο προπονητής του Πανναξιακού κ. Τάσος Βάβουλας η εικόνα της ομάδα του άλλαξε σε επίθεση κ άμυνα και στο κλείσιμο της Περιόδου προσπέρασε στο σκορ τον Πανιώνιο με 17 - 11. Στο ξεκίνημα τις Β' Περιόδου ο Πανιώνιος προσπάθησε να χτυπήσει μέσα από την ρακέτα το παιχνίδι με της ψηλές του παίκτριες Αλεφραγκή Ραφαηλία - Βαρδά Χαρίκλεια όμως το κατάφερε εις το ήμισυ αφού η δεύτερη ψηλή του εκτός ότι ήταν σε κακή αγωνιστική βάρδια η Αλεφραγκή Ραφαηλία αν και λαβωμένη στο αριστερό της αντίχειρα του χεριού της πάλευε μόνη της κάτω από το καλάθι στην επίθεση  εναντίον της καλής άμυνας των κοριτσιών Πανναξιακού. Το ημίχρονο έκλεισε με την  ομάδα του Πανναξιακού να πηγαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά 13 πόντων σκορ 34 - 21. Ο Πανναξιακός χτυπούσε την άμυνα του Πανιωνίου με γρήγορες επιθέσεις η με σούτ από μέση απόσταση με την καλύτερη του παίκτρια την Μπίτσιου Φλώρα να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική βάρδια.

Το 2ο ημίχρονο που σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς παικτριών του Πανιωνίου Σαντορίνης, δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα της ομάδας του κ. Πρεκά Μήνα αφού οι παίκτριες του φαίνονταν αρκετά κουρασμένες από την προσπάθεια του Α' Ημιχρόνου και η νίκη από την ομάδα του Πανναξιακού ήταν ποιό εύκολη απ' ότι φαίνονταν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού . Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στις παίκτριες του Πανιωνίου Σαντορίνης που τραυματιστήκαν σοβαρά. Και συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.:

ΗΛΙΑΚΗ Ε, ΚΑΒΟΥΡΑ Μ, ΠΡΟΜΠΟΝΑ Σ, ΜΠΙΤΣΙΟΥ Φ (C), ΚΑΠΑΡΕΛΛΗ Μ, ΚΑΠΙΡΗ Μ, ΚΑΤΣΩΝΗ Σ, ΚΑΤΣΟΥΝΗ Σ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ.: ΜΠΙΤΣΙΟΥ ΦΛΩΡΑ 31 ΠΟΝΤΟΙ, ΠΡΟΠΟΝΑ ΣΟΦΙΑ 13 ΠΟΝΤΟΙ.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.:

ΣΙΓΑΛΑ Δ, ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ Σ, ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ Ρ (C), ΔΑΜΙΓΟΥ Α, ΚΑΤΣΙΠΗ Β, ΝΤΕΡΕ Δ, ΡΕΝΙΕΡΗ Δ, ΒΑΡΔΑ Χ,

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Α, ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ Α.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΠΡΕΚΑΣ ΜΗΝΑΣ

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ.: ΑΛΕΦΡΑΓΚΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.: ΚΑΣΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares