Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 21:25

Με επιτυχία η τηλεδιάσκεψη μελών του ΔΣ της ΕΣΚ Κυκλάδων με τους προπονητές της Ένωσης

Τηλεδιάσκεψη με τους προπονητές των ομάδων της ΕΣΚ Κυκλάδων είχε το βράδυ της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης, ο Γιώργος Ονασογλου, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Φαρούπος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι Κώστας Πιπέρογλου και Γιώργος Κεφαλιανός, για να συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον του πρωταθλήματος στον «πιο δύσκολο νομό της Ελλάδος», όπως είχε δηλώσει ο Ονάσογλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “SportCyclades”.

Στο πάνελ εκτός των προαναφερθέντων συμμετείχαν και οι προπονητές, οι  Άρης Αντιμισάρης, Κώστας Αξιώτης, Χάρης Πεταλωτής από την ΑΕ Σαντορίνης, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, ο Γιώργος Σκόρδος από τον ΑΟ Μυκόνου, ο Αντώνης Βιδάλης από τον Περιστεριώνα Τήνου, ο Αντρέας Ρουμάνι από τον ΑΟ Ερμούπολης, οι Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης, Γιάννης Καραγκιολίδης και Νάσσος Βλάχος από τον Πανναξιακό ΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μουρογιάννης από τον Μαρπησσαϊκό, ο Θοδωρής Καζακίδης από τον ΑΟ Πάρου και ο Κυριάκος Μουστάκας από τον ΑΟ Άνδρου. Να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Λαζαρίνος του Άρη Σύρου θα παρευρισκόταν, ωστόσο τελευταία στιγμή είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την σύνδεση.

Η πανδημία του κορονοϊού και το δεύτερο “lockdown” έχει… χτυπήσει για τα καλά την Ελλάδα σε όλους τους τομείς κι ο αθλητισμός δεν έχει μείνει έξω από το... παιχνίδι! Για αυτό άλλωστε οι διοικούντες την ΕΣΚΚ θέλησαν να μάθουν από πρώτο χέρι το χρονικό διάστημα προετοιμασίας που θα χρειαστούν οι κυκλαδίτικες ομάδες ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα χωρίς να υπάρξουν θέματα τραυματισμών, ή απουσιών.

Άπαντες συμφώνησαν ότι το ελάχιστο δυνατό διάστημα που θα χρειαστεί για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα είναι τρεις εβδομάδες από το διάστημα που θα μας επιτραπούν οι προπονήσεις. Παρόλα αυτά αν κάποιες ομάδες θεωρούν ότι είναι έτοιμες νωρίτερα, όπως οι ομάδες του ίδιου νησιού π.χ. Πάρος, Νάξος, Σύρος που έχουν δύο ομάδες, με μεταξύ τους συνεννόηση μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Ένωσης ώστε να κερδίσουν χρόνο σχετικά με τα εκάστοτε πρωταθλήματα.

Ένα δεύτερο θέμα που τέθηκε επί τάπητος είχε να κάνει με την δημιουργία μικτής ομάδας αναπτυξιακών ηλικιών στις Κυκλάδες. Ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα που βρήκε αρκετούς υποστηρικτές με τον Γιώργο Σκόρδο και τον Παναγιώτη Αθανασιάδη να δίνουν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου περιέγραψε πως λειτουργούσαν παλαιότερα οι μικτές και πρότεινε την προσπάθεια επανασύστασης τους, προβάλλοντας τα οφέλη των παιδιών από τέτοιες συναντήσεις.

Από την πλευρά του, ο Κατερινιώτης τεχνικός του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” τόνισε πως μπορεί να μην είναι εύκολο και εφικτό η δημιουργία μιας μικτής δεδομένων των συνθηκών, αλλά μπορεί να διοργανωθεί μια γιορτή της Ένωσης σε μορφή καμπ με παιδιά κατηγορίας παμπαιδικού από όλους τους συλλόγους για ένα σαββατοκύριακο σε κάποιο νησί και παράλληλα να διοργανωθεί ένα σεμινάριο για τους προπονητές του νομού με προπονητές εγνωσμένης αξίας, ενώ επεσήμανε πως μπορεί να φέρει στις Κυκλάδες τον πολύ καλό του φίλο, τον “δράκο” του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Η κίνηση της τηλεδιάσκεψης αυτής κρίθηκε από όλους ως μία πολύ ωραία πρωτοβουλία, αφού εκτός από όλοι όσοι συμμετείχαν εξέφρασαν την άποψή της, ήταν και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία ορισμένοι εξ αυτών να γνωριστούν έστω και μπροστά από τις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών του καθενός.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares