Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 23:15

Βαλάντης Βλαβιανός: Δεν κατανοώ τον διαχωρισμό, αγωνιστική δράση για όλους άμεσα

Μπορεί να μην μιλάει συχνά, άλλα όταν μιλήσει έχει να πει σημαντικά πράγματα με βαρύνουσα σημασία.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΑΕ Σαντορίνης, κ. Βαλάντη Βλαβιανό, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την ακατανόητη αδράνεια στα πρωταθλήματα του μπάσκετ, ενώ απευθύνει ενωτικό μήνυμα για την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Δείτε τι έγραψε ο κ. Βλαβιανός:

Το μπάσκετ δε σταματά! Ζει μέσα μας!

Παρακολουθώντας προσεκτικά όλα τα δεδομένα για το μπάσκετ μας, δυστυχώς θεωρώ ότι δεχόμαστε εκ των έσω μια εξαιρετικά επικίνδυνη επίθεση από έναν άγνωστο ιό όπως είναι ακριβώς και o COVID 19!

Δυστυχώς αδυνατώ να κατανοήσω τον διαχωρισμό που γίνεται ανάμεσα σε αθλητές ή αθλήτριες της Α1 ή Α2 ή Β' Εθνικής ή Γ ´Εθνικής!

Δε διαχωρίζω αθλητές ή αθλήτριες ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζονται. Δε διαχωρίζω προπονητές ή προπονήτριες σε Α' ή Β' ή Γ' ή Δ' κατηγορίας διότι πολύ απλά ο καθένας εργάζεται στον τομέα που του αναλογεί και σαφώς ο ένας αποτελεί συνέχεια του άλλου!

Ο Σεβασμός σε κάθε αθλητή/αθλήτρια, προπονητή/προπονήτρια είναι δεδομένος και δε σηκώνει αμφισβήτηση από κανέναν μας!

Όλοι μαζί πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτό το άθλημα που σαφώς προσφέρει σε πολλούς από εμάς.

Όλοι μαζί πρέπει να απευθύνουμε ένα κοινό αίτημα, ανεξαιρέτως κατηγορίας, ώστε το άθλημα που όλοι αγαπάμε να αναδειχθεί και να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει!

Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε με ενιαία αντιμετώπιση απέναντι στα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Είτε είσαι αθλητής/αθλήτρια είτε προπονητής/προπονήτρια είτε παράγοντας!

Όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε το αυτονόητο! Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για όλους, βασισμένη στο πλαίσιο και στα υγειονομικά πρωτόκολλα που θέτει η πολιτεία, σεβόμενοι, όλοι μας, τον συνάνθρωπό μας!

Ως ρομαντικός εραστής του αθλήματος στο σχολείο της ζωής μου και της μπασκετικής μου ενασχόλησης έμαθα να παίζω ομαδικά, διότι αυτό είναι το μπάσκετ μας! ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!

Συγγνώμη αν κούρασα κάποιους αλλά για εμάς το μπάσκετ είναι Ζωή!

Το μπάσκετ δεν σταματά διότι ζει μέσα μας!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares