Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 22:27

Ερρίκος Κούτρης: Οι μπάλες της Basket League είναι άραγε εμβολιασμένες;

Στο άγνωστο με… ούτε καν την βάρκα που την λένε “Ελπίδα” φαίνεται πως πορεύεται το ελληνικό μπάσκετ από την Α2 κατηγορία και κάτω μετά το κατηγορηματικό «όχι» του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, του Νίκου Χαρδαλιά και της η λοιμωξιολόγου, της Βάνας Παπαυεαγγέλου για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων.

Σε αυτό το πλαίσιο ολοένα και περισσότεροι καλαθοσφαιριστές βγαίνουν μπροστά και με ολοένα και πιο έντονο ύφος. Ο Ερρίκος Κούτρης, ο 29χρονος γκαρντ της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που συμμετέχει στον Β’ όμιλο της ΕΣΚ Κυκλάδων, τοποθετήθηκε στο “SportCyclades” λέγοντας τα εξής:

«Υπάρχει τελικά ο κορονοϊός; Φυσικά και υπάρχει! Είναι εδώ, ζει ανάμεσα μας και μας δείχνει καθημερινά ότι στη ζωή το δεδομένο από το αβέβαιο είναι μια λεπτή γραμμή!!! Η τοποθέτησή μου αφορά τον ερασιτεχνικό και το ημιεπαγγελματικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα για το άθλημα που αγαπάμε το μπάσκετ!! Διάβασα την δήλωση της κας Παπαευαγγέλου ότι η μπάλα είναι μέσο μετάδοσης του ιού… Θα μου επιτραπεί να συμφωνήσω, αλλά ήθελα να μάθω αν ο Covid κάνει διακρίσεις και οι μπάλες που παίζουν οι επαγγελματίες στην Basket Leaugue είναι εμβολιασμένες με το εμβόλιο της phizer; Και δεν κολλάνε τον ιό;; Εφόσον είναι μέσο μετάδοσης γιατί επέλεξαν συνειδητά να αφήσουν μόνο αυτά τα πρωταθλήματα να γίνονται κανονικά και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα τα σταματήσανε; Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος, λέω μήπως επειδή σε αυτά τα πρωταθλήματα υπάρχει πίσω ο ΟΠΑΠ; Η Βasket League δεν έχει τους ίδιους κανόνες παιχνιδιού με τα πρωταθλήματα από την Α2 μέχρι την τελευταία κατηγορία που παίζουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;; Προφανώς και είναι όλα τα ίδια με την μόνη διαφορά πως εκεί δεν υπάρχουν συμφέροντα!! Τα παιδιά των υπολοίπων κατηγοριών είναι και αυτοί αθλητές και προπονητές και πάνω από όλα είναι άνθρωποι που ζουν τις οικογένειες τους από αυτό!!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares