Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 21:17

Προειδοποιεί τον οποιοδήποτε “Μαυρογιαλούρο” επισκεφθεί την Άνδρο ο Κυριάκος Μουστάκας

“Οπλοφορεί” και… προειδοποιεί ο Κυριάκος Μουστάκας. Μετά το κατηγορηματικό «όχι» του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, του Νίκου Χαρδαλιά και της λοιμωξιολόγου, της Βάνας Παπαυεαγγέλου για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων ολοένα και περισσότεροι καλαθοσφαιριστές και προπονητές βγαίνουν μπροστά και με ολοένα και πιο έντονο ύφος.

Μετά τον τεχνικό της γυναικείας ομάδας της ΑΕ Σαντορίνης, Θοδωρή Μάμμο και τον αθλητή του ανδρικού τμήματος του θηραϊκού συλλόγου, Ερρίκο Κούτρη την σκυτάλη με το δικό του ξεχωριστό ξέσπασμα πήρε κι ο προπονητής του ΑΟ Άνδρου.

Ανήμερα των γενεθλίων του (31/1) ο Μουστάκας τοποθετήθηκε στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ενώ δεν απέφυγε να… προειδοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση πως σε ενδεχόμενη επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή στο βορειότερο νησί των Κυκλάδων σε περίπτωση εθνικών εκλογών σαν άλλος “Μαυρογιαλούρος” εκείνος κατά τύχη θα τρώει «παραδοσιακό γιαούρτι σε πήλινο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει… Κάτι σαν τον ηθοποιό Θανάση Παπαδόπουλο της ελληνικής ταινίας “Νόμος 4000” του Γιάννη Δαλιανίδη με την γνωστή κατάληξη που όλοι ξέρουμε που είχε το γιαούρτι!

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Παλιά έτρεχες στον δρόμο και οι περαστικοί απλά σε θεωρούσαν τρελό, τώρα τρέχεις και σε θεωρούν επικίνδυνο και μεγάλο υπαίτιο της διασποράς του ιού και όλο αυτό το έχετε εσείς δημιουργήσει, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι.

Με την ευκαιρία των 200 ετών από την επανάσταση αυτό μου θυμίζει το κρυφό σχολείο που αναγκάζεσαι να απολογείσαι για κάτι που σε όλο των κόσμο θεωρείτε αναγκαίο και μάλιστα πριμοδοτείτε κιόλας με εγκαταστάσεις, για να πραγματοποιείτε όσο είναι δυνατών καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Τελικά ίσως να το καταλαβαίνω αυτό, η άσκηση σε κάνει πιο ενεργό στο σώμα και στην σκέψη και αυτό το αποτέλεσμα δεν συμφέρει κανέναν διοικητικό, προτιμούν καλύτερα το να σε έχουν μέσα και να σε φτάσουν στην λογική του που να τρέχω τώρα, άραξε.

Και κάτι τελευταίο θεωρώ δεδομένο ότι θα μας έχουν ακόμα 2 μήνες μέσα και μάλιστα αρχές Μαρτίου θα ακούσουμε πάλι το θεϊκό ότι έχουμε ακόμα 2 κρίσιμες εβδομάδες ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τουρισμό το καλοκαίρι τα ιδία της περασμένης άνοιξης.

Οκ θα γελάσουν και οι πέτρες (πνιγήκαμε στους τουρίστες πέρσι). Και στο τέλος θα μας φάτε και το Πάσχα. Περισσότερο στενοχωριέμαι για όλους εσάς που είστε στις πόλεις και είστε κλεισμένοι μέσα στην εκάστη τσιμεντούπολη, όσο για εμάς στην επαρχεία μας βλέπω να βουτάμε το καρυοφύλλι κάνα 2 κατσίκια ελευθέρας βοσκής , ξέρετε αυτά που είναι αμολητά και αράζουν επάνω στην άσφαλτο και βουρ για το βουνό. Δυστυχώς για μια άλλη φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα έχουμε κάτι αντίστοιχο με τους αρματολούς και τους κλεφτές.

Ενεργοποιηθείτε πριν να είναι αργά. Αλήθεια ακούγεται έντονα ότι το καλοκαίρι θα πάτε για εκλογές ώστε να εξαργυρώσετε την πετυχημένη σας πορεία έως τώρα, να ξέρετε ότι την φαντάζομαι την στιγμή που θα σκάσει υποψήφιος στο νησί για ομιλία και όλος τυχαία θα τρώω παραδοσιακό γιαούρτι σε πήλινο».

2021 01 31 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares