Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 14:54

“Δικέφαλη” προεδρία στην ΕΟΚ-προσωρινός πρόεδρος και ο Βασιλακόπουλος, η λύση από το Πρωτοδικείο

«Μα είναι να γελάει κανείς…». Η φράση ανήκει στο Φίλιππο Συρίγο, ο οποίος ήταν ο… πατριάρχης του μπασκετικού δημοσιογραφικού σιναφιού, ή αλλιώς μασονίας, όπως συνηθιζόταν να λέγεται.

Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε τα σημερινά τεκταινόμενα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ που τις τελευταίες δύο ημέρες υπάρχει ένας άτυπος διαγωνισμός γελοιότητας. Μιας γελοιότητας που την Τρίτη 6 Απριλίου το μεσημέρι έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο της πλευράς του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε ως προσωρινό πρόεδρο τον… απερχόμενο!!!

Η πλευρά των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου ανακοίνωσε τη Δευτέρα (5/4) ότι πρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου αναδείχθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου. Από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ της πλευράς Φασούλα-Λιόλιου παραιτήθηκαν ο πρόεδρος ΕΣΚΑ, ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Νίκος Φιλίππου και ο Σωτήρης Κολοσούσας. Τη θέση του Γιάννη Αλεξόπουλου πήρε ο Δημήτρης Ρόζης.

Στη σημερινή (6/4) ψηφοφορία, πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με τις ψήφους ακόμα των Γολέμη, Τσαγκρώνη, Αγγελόπουλου, Παπανικολάου, Μπάκουλα, Παρίση, Βακαλόπουλου, Ρόζη, Γαλατσόπουλου και Δουβή ενώ “λευκό” ψήφισε ο Λόρτος που χθες απουσίαζε. Το σημαντικό που υπερτονίζεται από τους συμμετέχοντες στη σημερινή συνεδρίαση ήταν η παρουσία πλειοψηφίας, 12 ατόμων σε σύνολο 21 που καθιστά έγκυρη τη συνεδρίαση.

Μπερδευτήκατε; Εμείς να δείτε… Αυτή την ώρα λοιπόν, η ΕΟΚ εμφανίζεται να έχει δύο διοικήσεις!!! Η χθεσινή, που προέκυψε από τις παρατάξεις Φασούλα – Λιόλιου, υποστηρίζει ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα. Ότι απλά συνέχισαν τη συνεδρίαση που διακόπηκε λόγω τεχνικού προβλήματος, ότι υπάρχει πλειοψηφία με το 9+1 λευκό και ότι η διοίκηση είναι νόμιμη. Σε αυτό το 9+1 βέβαια αντιλέγουν οι αντίπαλοι, λέγοντας ότι δε συνιστά πλειοψηφία.

Η σημερινή, που προέκυψε από την απερχόμενη διοίκηση Βασιλακόπουλου και την παράταξη Παπανικολάου, επίσης βεβαιώνει για τη νομιμότητά της. Θεωρεί ότι χθες διακόπηκε οριστικά η συνεδρίαση, ορίστηκε νέα για σήμερα η οποία έγινε κανονικά, απείχαν οι… απέναντι και ψηφίστηκε διοίκηση.

Τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη, καθώς είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Η διοίκηση που προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση, συμφώνησε να γίνουν εκλογές στις 30/5 και με φυσική παρουσία.

Την ώρα που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται σε οριακό σημείο, υπάρχει αβεβαιότητα, τα γήπεδα παραμένουν κλειστά, προπονητές και παίκτες απλήρωτοι, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με την Ελλάδα να συνεχίζει να… γεννά προέδρους και αρχηγούς καθημερινά και αν φωνάξεις στον δρόμο «αρχηγέ», γυρίζουν οι μισοί και αν φωνάξεις «πρόεδρε» γυρίζουν και οι άλλοι μισοί!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares