Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 20:59

Ταράζει τα νερά με… “Καρρά-Μπουλά” o ΑΟ Μυκόνου

Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα (σχεδόν) του Μαΐου; Το καλοκαίρι φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα… θερμό για τον ΑΟ Μυκόνου που εμφανίζεται έτοιμος να ταράξει τα νερά του Αιγαίου κι όχι μόνο.

Με έναν …αινιγματικό τρόπο, όπως συνηθίζουν από την περυσινή σεζόν που πήρε το εισιτήριο της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, οι άνθρωποι του νησιού των Ανέμων έφεραν στο φως της δημοσιότητας τον πρώτο τους μεταγραφικό στόχο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μιλώντας για την μεταγραφή της χρονιάς, οι Μυκονιάτες έχουν δημιουργήσει ένα κολάζ όπου εμφανίζονται ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς και ο αείμνηστος ηθοποιός Σάκης Μπουλάς, με τον συνειρμό να έρχεται αυτόματα.

Και το όνομα αυτού Βαγγέλης Καράμπουλας! Ο 40χρονος (18/11/1981) γκαρντ/σμολ φόργουορντ όχι μόνο βρίσκεται στο στόχαστρο της κυκλαδίτικης ομάδας, αλλά οι πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην επίτευξη στης συμφωνίας. Ίδιες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο πως η συμφωνία δεν θα αφορά τη συνεργασία για ένα μόνο χρόνο, αλλά και… κάτι πολύ παραπάνω!!!

Έτσι όλα δείχνουν, πως ο Καράμπουλας, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν συμπαίκτης του Ναξιώτη γκαρντ και πολύ καλού του φίλου, του Μιχάλη Πολυτάρχου θα αποτελέσει “δίδυμο φωτιά” δίπλα στον Άγγελο Τσάμη με απώτερο σκοπό να οδηγήσουν τη Μύκονο στις μεγαλύτερες κατηγορίες μπάσκετ.

karampoula

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares