Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 23:27

Ένας φίλος εξομολογείται… «Ο Βαγγέλης είναι “μαγικός” παίκτης, μπράβο στη Μύκονο», τονίζει ο Μιχάλης Πολυτάρχου

Μία φιλία λένε που μετρά πάνω από επτά χρόνια θα κρατήσει μια ζωή... Η δική τους κρατάει από το μακρινό 2007, δηλαδή 14 χρόνια!!!

Ο λόγος για τον Ναξιώτη γκαρντ Μιχάλη Πολυτάρχου και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Μυκόνου, τον Βαγγέλη Καράμπουλα. Αμφότεροι όχι μόνο είναι δύο πολύ καλοί φίλοι εκτός παρκέ, αλλά έχουν υπάρξει συμπαίκτες σε αρκετές ομάδες που σχεδόν πάντα τις προβιβάζουν στην επόμενη υψηλότερη κατηγορία πρωταθλήματος.

24ef40f97e7ff7bcd72097ceb1815e55 XL

Μέχρι το 2012 έμειναν μαζί Ίκαρο Καλλιθέας, με τον Πολυτάρχου να φορά την επόμενη σεζόν την φανέλα της ΑΕΚ στην Β’ Εθνική και το φίλο του να πηγαίνει στην Νέα Κηφισιά. Δεν άντεξαν, όμως, πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον και το 2013-14 ένωσαν πάλι τις δυνάμεις τους για χάρη της Ένωσης στην Α2.

Οι δυο τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια του “δικέφαλου” στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία και πανηγύρισαν την άνοδο στα “μεγάλα σαλόνια”. Άλλωστε, αμφότεροι είναι γνωστοί ως “μετρ των ανόδων”, με τον Ναξιώτη γκαρντ να έχει ανεβάσει στην Α1 κατηγορία πέντε ομάδες (Ίκαρος-2010, ΑΕΚ-2014, Περιστέρι-2018, Ηρακλής-2019, Διαγόρας Δρυοπιδέων-2020) και τον Βαγγέλη επτά (Ίκαρος-2010, Νέα Κηφισιά-2013, ΑΕΚ-2014, Καβάλα-2015, Φάρος-2017 Ιωνικός-2019, Διαγόρας Δρυοπιδέων-2020).

Πριν από δύο αγωνιστικές σεζόν βρέθηκαν μαζί στα δυτικά προάστεια αγωνιζόμενοι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος όπου κι αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ, ενώ είχαν αποκλείσει κατά σειρά Λάρισα, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Την περυσινή σεζόν με την “κυανόλευκη” φανέλα του Αιγάλεω έπαιξαν μαζί μόλις για τρεις αγωνιστικές, αφού η πανδημία του κορονοϊού σταμάτησε κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας.

ikaros

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο μεν Καράμπουλας εδώ και λίγες είναι και με τη… βούλα παίκτης του ΑΟ Μυκόνου και τον Πολυτάρχου να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές 21 ναυτικά μίλια νοτιότερα, στη γενέτειρά του, τη Νάξο μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.

Μιλώντας στο “SportCylcades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά ο Μιχάλης Πολυτάρχου δεν έκρυψε την χαρά του για την πραγματοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής του φίλου του που στην ερώτησή μας αν τον συμβουλεύτηκε πριν πάρει την απόφασή του να συνεχίσει στο νησί των Ανέμων, ο “Τσίου” τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε κάθε χρόνο πριν κάνουμε κάποια κίνηση, γιατί ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον με κλειστά μάτια…».

Ποια είναι η άποψη του έμπειρου γκαρντ για τον φίλο του Βαγγέλη Καράμπουλα; «Ο Βαγγέλης είναι φανταστικό παιδί, μοναδικός άνθρωπος, “μαγικός” παίκτης και το καλύτερο που έχει αυτό το παιδί είναι πως είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που μπορείς να έχεις. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Μυκόνου που πρόσθεσαν στην οικογένειά τους τον καλύτερο παίκτη σε όλες τις κατηγορίες και μοναδικό σκόρερ. Ο πρωταθλητισμός και τα μεγάλα όνειρα τώρα ξεκινάνε με σίγουρη επιτυχία για την ομάδα της Μυκόνου!».

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ επίσης που θα είναι εκεί γιατί θα έχει κι άλλους φίλους-συμπαίκτες, που είναι πρωταθλητές και καλά παιδιά. Όπως ο Τσιάρας, Αγγελακόπουλος, Τσάμης, Μάρτζος».

Κλείνοντας, ο 38χρονος άσος αναφέρθηκε στο κίνητρο που δίνουν πλέον οι κυκλαδικές ομάδες ώστε να επιλέγουν έμπειροι παίκτες με πλούσιο βιογραφικό στο άθλημα του μπάσκετ τα σωματεία αυτά του νομού: «Οι ομάδες που ανεβαίνουν από τα τοπικά των Κυκλάδων στις εθνικές κατηγορίες έχουν δείξει ότι σέβονται τους αθλητές τους και τους κάνουν οικογένεια. Αυτό εκτιμώ τα λέει όλα…».

kar poly 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares