Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 16:50

Μαριάννα Αξιοπούλου: Εκατοντάδες σωματεία, προπονητές και χιλιάδες αθλητές είναι στον αέρα

Τον προβληματισμό της σχετικά με την αδράνεια που επικρατεί από τον περασμένο Νοέμβριο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δη στο άθλημα του μπάσκετ εξέφρασε η Μαριάννα Αξιοπούλου.

Η εκλεκτή συνάδελφος στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και έμπειρη γκαρντ με λαμπρή αθλητική πορεία στο άθλημα του μπάσκετ, η οποία την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αθλητικής

Ένωσης Σαντορίνης στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, μέσω του προσωπικού της προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στα όσα βιώνει η ίδια και οι προπονητές και συναθλητές και συναθλήτριες του χώρου, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά τονίζει: «είναι στον αέρα…».

Και δεν έχει και άδικο, αφού κάνοντας όλους όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να αισθάνονται “παιδιά ενός κατώτερου θεού” και το μόνο που διαπιστώνουν είναι πως η πολιτεία τους έχει ξεχασμένους!

Χαρακτηριστικά η Αξιοπούλου αναφέρει:
«28 Μαΐου... Τα πρωταθλήματα που διακόπηκαν από τον Νοέμβριο, τυπικά δεν έχουν ακόμα ακυρωθεί. Οι ομάδες είσαι σε αναμονή, αν όχι σε σύγχυση. Για να βρεις τρόπο να κάνεις προπόνηση, πρέπει να παρακαλάς δεξιά και αριστερά.

Άνθρωποι που είχαν όραμα και πλάνο για την επόμενη μέρα του αθλήματος αποδομηθηκαν συστηματικά. Προκηρύξεις δεν υπάρχουν ούτε για αστείο. Ομοσπονδία δεν υπάρχει ούτε για αστείο. Εκατοντάδες σωματεία είναι στον αέρα. Εκατοντάδες προπονητές είναι στον αέρα. Χιλιάδες αθλητές είναι στον αέρα.

Όμως εσείς συνεχίστε να πιστεύετε ότι μας νοιάζει αν θα έχει τον έλεγχο ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός...».

AXIOPOULOU

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares