Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 20:01

Γιώργος Καλαφατάκης για Α.Ο. Μυκόνου: «Έχει παίκτες για να φτάσει τουλάχιστον στην Α2»

Μπορεί ο Α.Ο. Μυκόνου να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική του μπάσκετ επιλέγει όμως να… ψωνίζει από το πάνω ράφι. Όταν λέμε «πάνω ράφι» εννοούμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην Α1.

Πέρυσι είχε στο ρόστερ του Άγγελο Τσάμη και Γιώργο Τσιάρα σε μια χρονιά που ξεκίνησε μοιράζοντας… κατοστάρες, όσο πρόλαβε να παίξει ως τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας.

 Φέτος και πριν καλά – καλά ξεκινήσουν οι μεταγραφές ανακοίνωσε έναν παίκτη με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και πολυετή παρουσία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, τον Βαγγέλη Καράμπουλα. Έβαλε έτσι ακόμα ένα ισχυρό όπλο στο δυναμικό του ανεβάζοντας κι άλλο την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του. Ζητήσαμε τη γνώμη από έναν άνθρωπο που ξέρει την Α1 όσο λίγοι, αφού έχει καθίσει στον πάγκο δεκάδων ομάδων της κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε ως παίκτες τόσο τον Βαγγέλη Καράμπουλα, όσο και τον Γιώργο Τσιάρα. «Είχα τον Βαγγέλη (σ.σ. Καράμπουλα) στον Μακεδονικό και στη συνέχεια στον Πανελλήνιο. Αναμφίβολα πρόκειται για παίκτη επιπέδου Α1, με κύριο χαρακτηριστικό του ότι μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Είναι χαρισματικός σκόρερ. Μπορεί να πετύχει καλάθι με την ίδια ευκολία τόσο από κοντά όσο και από μακριά.» ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου προπονητή, για να συνεχίσει: «Παρά την ηλικία του είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ προσέχει και το σώμα του πολύ. Τον είχα παρακολουθήσει πέρυσι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων εναντίον ομάδων της Α1 και πραγματικά δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Μυκόνου τόνισε: «Εκτός από Καράμπουλα, Τσάμη και Τσιάρα έχει τον Αγγελακόπουλο αλλά και άλλους ποιοτικούς παίκτες που μόνο για Γ’ Εθνική δεν είναι η ομάδα. Νομίζω ότι οι κινήσεις αυτές έγιναν για να φτάσει η Μύκονος όσο το δυνατό πιο γρήγορα πολύ ψηλότερα και εννοώ φυσικά τουλάχιστον την Α2. Έχει ήδη μεγάλη διαφορά ποιότητας και αξίας με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Δεν είναι μόνο καλοί παίκτες αλλά και σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς θεωρώ ότι στη χειρότερη μπορούν να αγωνιστούν τουλάχιστον στην Α2. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς και έχω να πω ότι ο Α.Ο. Μυκόνου έκανε άριστες επιλογές.»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares