Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 10:42

Χάρης Πεταλωτής: "Να απολαύσουμε την χαρά της συμμετοχής στους αγώνες έστω και κάτω από τις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες"

Σε κανονικούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου και πάλι οι προπονήσεις τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, με τους μικρούς αθλητές του θηραϊκού συλλόγου να επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα μετά την μακρόχρονη διακοπή λόγω των περιοριστικών μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού.


Οι προπονήσεις διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την ΓΓΑ και τηρούνται απαρέγκλιτα για την αποφυγή διάδοσης του Covid_19 με το μοναδικό πρόβλημα να εντοπίζεται στο θέμα του γηπέδου. Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιούνται ενεργειακές εργασίες (κουφώματα, παράθυρα, πόρτες) με συνέπεια η προετοιμασία να γίνεται στο ανοιχτό, παραπλεύρως του κλειστού, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επίσημοι αγώνες της ΑΕΣ ίσως γίνουν στο ανοιχτό του Καμαρίου.


Η φετινή αγωνιστική σεζόν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, ωστόσο ο Χάρης Πεταλωτής δεν το βάζει κάτω. Ο προπονητής του παιδικού τμήματος των “κυανέρυθρων” έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με το τμήμα του και καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια, με την ομάδα να θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.


Το “SportCyclades” σε μία σειρά από μίνι συνεντεύξεις συνομίλησε με τους προπονητές των σωματείων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που δήλωσαν συμμετοχή και μετά τον Παναγιώτη Αθανασιάδη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” , τον Αντώνη Βιδάλη του Περιστεριώνα Τήνου και τον Γιώργο Σκόρδο του ΑΟ Μυκόνου  τη σκυτάλη παίρνει ο προπονητής του παιδικού της ΑΕΣ, ο Χάρης Πεταλωτής.


Ας διαβάσουμε τις απαντήσεις που έδωσε στο σάιτ μας και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, ο Χάρης Πεταλωτής που το τελευταίο διάστημα έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές της ΑΕΣ ώστε τα τμήματά τους να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση.

petalotis AES 2

Οι δύο κοινές ερωτήσεις που έχουν τεθεί στους προπονητές των σωματείων και των τμημάτων αυτών που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

1) Πως αισθάνεσθε που επιτέλους θα μπείτε ξανά στην ενεργό δράση;
2) Με ποιον τρόπο θα προστατέψετε τα παιδιά από την αποφυγή κάποιου τραυματισμού λόγω της μακράς αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας;

«Με μεγάλο ενθουσιασμό επιστρέψαμε πιστεύω όλοι μας στο δεύτερο σπίτι μας που είναι το γήπεδο μπάσκετ και στην δεύτερη οικογένεια μας για να δουλέψουμε μαζί με τα παιδιά και να προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για τους αγώνες που έρχονται».


«Η μεγάλη αγωνιστική απραξία σε συνδυασμό με την επιστροφή μας στο ανοικτό γήπεδο του ΔΑΠΠΟΣ λόγω εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο μας ανάγκασε να προσέξουμε πολύ περισσότερο, αφού πάνω απ' όλα είναι η υγεία των παιδιών κι έτσι δουλεύουμε με μεγάλη προσοχή με τα βασικά του μπάσκετ και προοδευτικά να φτάσουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς λίγο πριν την έναρξη των αγώνων ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να απολαύσουμε την χαρά της συμμετοχής στους αγώνες έστω και κάτω από τις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες.

Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν υγεία πρώτα απ' όλα και να ανταμώσουμε στους δικούς μας χώρους με χαμόγελα. Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία σας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares