Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 12:37

Παναγιώτης Σιώτης: Δουλεύουμε ώστε όλα τα παιδιά να είναι υγιή κατά την επανεκκίνηση

Με ενθουσιασμό και όρεξη για μπάσκετ επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Περιστεριώνα στις προπονήσεις μετά από την πολύμηνη αποχή τους.

Οι.. μηχανές στην ομάδα της Τήνου έχουν πάρει μπροστά και ο Αντώνης Βιδάλης στους έφηβους και τους παίδες και ο Παναγιώτης Σιώτης στις κορασίδες έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά ώστε τα τμήματά τους να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Την περυσινή αγωνιστική σεζόν μπορεί τα τρία τμήματα του σωματείου της Τήνου να μην έκαναν το “τρία στα τρία” που μας είχαν… συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες τους, ωστόσο οι κορασίδες ήταν εκείνες που έβγαλαν κατά κάποιο τρόπο… ασπροπρόσωπο τον σύλλογο, αφού σήκωσαν το πρωτάθλημα Κυκλάδων και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους.

Υπό το βλέμμα της σπουδαίας αθλήτριας στον χώρο του μπάσκετ, της Ελβίνας Μάλτση οι νεαρές αθλήτριες του Παναγιώτη Σιώτη είχαν επικρατήσει με σκορ 44-35 στον τελικό του πολύ καλού Μαρπησσαϊκού και διατήρησαν τα σκήπτρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος; Δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να ζει ανάμεσά μας κι έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα. Στη χώρα μας δε η επανεκκίνηση στο άθλημα του μπάσκετ έχει περάσει από χίλια κύματα…

Το “SportCyclades” σε μία σειρά από μίνι συνεντεύξεις συνομίλησε με τους προπονητές των σωματείων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που δήλωσαν συμμετοχή και μετά τον Παναγιώτη Αθανασιάδη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” , τον Αντώνη Βιδάλη του Περιστεριώνα Τήνου, τον Γιώργο Σκόρδο του ΑΟ Μυκόνου τον Χάρη Πεταλωτή της ΑΕ Σαντορίνης,  τον Γιάννη Καραγκιολίδη του Πανναξιακού ΑΟΚ και τον Γιώργο Ζαμπακόλα τη σκυτάλη παίρνει ο προπονητής των κορασίδων του Περιστεριώνα Τήνου, ο Παναγιώτης Σιώτης.

Ας διαβάσουμε τις απαντήσεις που έδωσε στο σάιτ μας και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, ο Παναγιώτης Σιώτης, ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Βιδάλη το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά ώστε τα τμήματά τους να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση.

siotis peristerionas 2

Οι δύο κοινές ερωτήσεις που έχουν τεθεί στους προπονητές των σωματείων και των τμημάτων αυτών που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

1) Πως αισθάνεσθε που επιτέλους θα μπείτε ξανά στην ενεργό δράση;
2) Με ποιον τρόπο θα προστατέψετε τα παιδιά από την αποφυγή κάποιου τραυματισμού λόγω της μακράς αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας;

«Η χαρά μας είναι μεγάλη που επιστρέψαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο αυτούς τους εφτά περίπου μήνες μακριά από αυτό που αγαπάμε και τα παιδιά που είναι ζωή. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι η τελευταία φορά που ήμασταν μακριά, όλοι από όλους και όλα, γιατί ο αθλητισμός είναι ζωή!».

«Σίγουρα το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτό το σημείο της επανεκκίνησης είναι η αποφυγή τραυματισμών και σε αυτό το πράγμα πάνω δουλεύουμε ώστε αργά και σταθερά να βοηθήσουμε τα παιδιά να παραμείνουν υγιή και χωρίς τραυματισμούς σε αυτήν την τόσο μεγάλη αποχή που βρισκόμασταν. Εύχομαι καλή επάνοδο σε όλα τα παιδιά κ τις ομάδες και καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares