Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 22:30

Νίκη για το μπάσκετ, μέσα στο παρκέ κι έξω από το γήπεδο, στην επιστροφή των αναπτυξιακών της ΕΣΚΚ [pics]

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 227 ημέρες παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας λόγω της καραντίνας, ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” επικράτησε με σκορ 94-42  του Πανναξιακού ΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” για τον Β’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από αυτή επί του Πλοηγού Αντιπάρου κι έμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία έχοντας 5 βαθμούς, ενώ ο αντίπαλός της γνώρισε τη δεύτερη ήττα μετά από εκείνη από την ΑΕ Σαντορίνης κι έμεινε στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

FANARIA PANNAXIAKOS PAIDES 16 6 2021 2

Πέραν όμως του αγωνιστικού τομέα, το κυρίαρχο στοιχείο στο “Δημήτριος Περιστεράκης” ήταν η χαρά των νεαρών αθλητών που επέστρεψαν στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά και αγαπούν. Στον αθλητισμό και δη στη συγκεκριμένη περίπτωση το μπάσκετ. Γιατί η αγάπη για τα σπορ ενώνει, όπως και η κοινή προσπάθεια για να αναδειχθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έξω από το κλειστό υπήρχαν περίπου 40 παιδιά από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής και των δύο ομάδων που η επιθυμία τους και η δίψα τους να δουν ξανά αγώνα μπάσκετ μετά από πολλούς μήνες τους ανάγκασε να το παρακολουθήσουν από τις χαραμάδες του γηπέδου.

FANARIA PANNAXIAKOS PAIDES 16 6 2021 1

Στα του ματς, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάνοντας όλα τα μέλη και των δύο ομάδων rapid test πέντε ώρες πριν το τζάμπολ, το άγχος ήταν εμφανής στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια, οι περυσινοί πρωταθλητές στην κατηγόρια του Παναγιώτη Αθανασιάδη, πήραν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν διαφορά. Απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καραγκιολίδη που παρατάχθηκε στο ματς με μόλις 10 παίκτες κι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, οι “ορεινοί” με πιο δυνατά κορμιά, πολύ όμορφο μπάσκετ δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και φρόντισαν να πάρουν, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ, με χαρακτηριστική άνεση το ροζ φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Εμ. Καλαβρός, Ελ. Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-5, 44-18 (ημίχρονο), 72-32, 94-42.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Τριαντάφυλλος, Παπανικολάου Θ. 6, Παπανικολάου Πρ. 13 (1), Κούρτης 30 (1), Κουφόπουλος, Γκιόργκα 6, Δόκλης 20, Δεγαΐτας 14 (2), Πετράς, Μανδηλαράς 3 (1), Βερώνης 2.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Ιωαν. Καραγκιολίδης): Δέτσης  7 (1), Καρσούσης, Δρυς, Μητσέας 15, Κάρλοβιτς Ε., Κάρβλοβιτς Αθ. 3, Σαράντος 1, Τσόπελας, Μανδηλαράς 16, Βάβουλας.

Η βαθμολογία

2021 06 16

Φωτογραφίες

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares