Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 23:03

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Μάριου Ονάσογλου στον πάγκο του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Στην Β’ εθνική θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” έπειτα από την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να βάλει τέλος στις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων που συμμετείχαν στις εθνικές κατηγορίες τη φετινή σεζόν και να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Μετά το γεγονός αυτό, οι διοικούντες τον σύλλογο της ορεινής Νάξου ήδη ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη ημέρα με πρώτο μέλημα το θέμα του προπονητή. Τις προηγούμενες ημέρες κάλεσαν τον Μάριο Ονάσογλου, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Ο νεαρός τεχνικός, αφού τους έκανε τον δικό του απολογισμό των μόλις τριών αγώνων (σ.σ. με ΑΕ Νέας Κηφισιάς, ΑΕ Πεντέλης και ΚΑΟ Κορίνθου) που έδωσε η ομάδα στον 1ο όμιλο της τρίτη την τάξη εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, παρουσιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά που είδε, έφτασε στο σήμερα που σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” τους άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο των “ορεινών” και τη νέα χρονιά.

ONASOGLOU

Γεγονός που ξάφνιασε κατά κάποιο τρόπο τους ιθύνοντες του ΑΠΑΣ, οι οποίοι ευελπιστούσαν σε ανανέωση συνεργασίας με τον 41χρονο τεχνικό. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο του Ναξιώτη προπονητή καθιστά αρκετά δύσκολη την υπόθεση κι αν δεν βρεθεί λύση σύντομα δεν αποκλείεται να μην βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας, όσο κι αν ο ίδιος το επιθυμεί πολύ. Η κατάσταση όπως όλα δείχνουν είναι μετέωρη και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν τελικά ο Ονάσογλου παραμείνει, ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΑΣ.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι των Φαναρίων δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια για την επόμενη ημέρα. Μπορεί όπως προαναφέραμε το θέμα προπονητή να είναι ανοιχτό, ωστόσο δεν παύουν να κοιτάζουν τι θα γίνει με το ρόστερ.

Πληροφορίες από τη Νάξο κάνουν λόγο πως έχουν κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης στους Γιάννη Προδρόμου, Γιάννη Αναγνωστόπουλο και Γιάννη Τσούκα, με τους δύο πρώτους να είναι πολύ κοντά στο «ναι». Δεν αποκλείεται μάλιστα αμφότεροι να έχουν συμφωνήσει και να μένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις. Όσο για τον Γιάννη Αγγελόπουλο, άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα παραμείνει στο νησί της Αριάδνης και τη νέα σεζόν.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares