Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 13:34

Έτοιμος για το πρώτο μεγάλο βήμα ο Θωμόπουλος του ΑΟ Πάρου, δοκιμαστικές προπονήσεις στον Προμηθέα Πατρών

Ένας από τους νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές που παίζουν μπάσκετ στο νησί της Πάρου και αγωνίζεται στο εφηβικό τμήμα του ΑΟΠ, είναι ο Αλέξανδρος Θωμόπουλος.

Ο 17χρονος άσος, που παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ, αναμένεται στις αρχές Ιουλίου στην Πάτρα όπου θα συμμετάσχει στο φετινό πρόγραμμα του Προμηθέα και θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

THMOPOULOS 3

Ο Θωμόπουλος, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των  “κυανόλευκων” είναι ένας από τους αθλητές του κυκλαδίτικου συλλόγου που έχει αναδείξει ο προπονητής του, ο Θοδωρής Καζακίδης και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν χαράξει αρκετοί αθλητές από το σωματείο.

THMOPOULOS 2

Μεταξύ αυτών, ο  ο Παντελής Καλακώνας που αγωνίστηκε στον ιστορικό Έσπερο, ο Αργύρης Δεκαβάλας που πήγε στον Μίλωνα, ο Δημήτρης Παπαχατζής που έπαιξε στην Β’ εθνική με την ομάδα του Τρίτωνα, ο Μάριος Σκιαδάς στον Πανιώνιο και φυσικά οι αδερφές Μαρία και Βασιλική Καλακώνα που την περυσινή σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της Ολύμπια Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η παραγωγή ταλέντων στην Πάρο φαίνεται πως συνεχίζεται και οι άνθρωποι που είτε διοικητικά, είτε προπονητικά πασχίζουν για το άθλημα, νοιώθουν να δικαιώνονται.

THMOPOULOS 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares