Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 14:55

Το τετ α τετ Γιώργου Σκόρδου – Αντώνη Βιδάλη

Δύο από τους προπονητές του κυκλαδικού μπάσκετ που έχουν… φάει τα γήπεδα, τόσο τα ανοιχτά, όσο και τα κλειστά “με το κουτάλι” είχαν την ευκαιρία να τα πουν τετ α τετ μετά από πολύ καιρό.

Γιώργος Σκόρδος και Αντώνης Βιδάλης, οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΟ Μυκόνου και του Περιστεριώνα Τήνου, ως δύο πολύ καλοί φίλοι αντάμωσαν ξανά μετά την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους το απόγευμα της Τρίτη 22 Ιουνίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο.

VIDALIS SKORDOS TSAMIS

Όχι πως δεν έχουν τηλεφωνικές, ή διαδικτυακές επαφές, ωστόσο αυτή τη φορά τα είπαν σε άλλο χώρο. Βλέπετε ήταν η πρώτη φορά που αμφότεροι έπιασαν κουβέντα στο νεόδμητο κλειστό της Μυκόνου, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης των ομάδων τους για τον Α’ όμιλο του παιδικού της ΕΣΚ Κυκλάδων, αφού όλα τα χρόνια η μεταξύ τους κουβέντα γίνονταν είτε στο ανοιχτό γήπεδο του Κόρφου, ή στο κλειστό του νησιού της Μεγαλόχαρης “Τήνια 1895” που χρησιμοποιούσε ως έδρα η Μύκονος. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, στην κουβέντα συμμετείχαν και ο Άγγελος Τσάμης, αλλά και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος του ΑΟ Μυκόνου, Θανάσης Δελαπάσχος.

VIDALIS DELAPASXOS

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον οι δύο ισάξιοι προπονητές του νομού Κυκλάδων με πολλές διακρίσεις και πρωταθλήματα στις πλάτες τους θέλουν να πιστεύουν πως η πολύμηνη διακοπή των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων ήταν μία κακή παρένθεση που δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares