Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 14:17

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP (Έγγραφα)

Το 1o BASKETBALL CAMP του Δήμου Μυκόνου θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-3-4 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8-18 ετών αθλητές ή μη, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο μπάσκετ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα καταταχθούν σε γκρουπ ηλικίας αλλά και δυναμικότητας που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου.


Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

Υπεύθυνη δήλωση γονέα,

Βεβαίωση υγείας παιδιού από γιατρό και
Self Test για τον κορονοϊό που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδο του/της στο χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του Γυμνασίου όπου και θα πραγματοποιηθεί το CAMP .


Αιτήσεις συμμετοχής στη σελίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου στο FB www.facebook.com/mykonosculture, Instagram.com/MykonosBasketballCamp και στο www.mykonos.gr

Πληροφορίες στο 22893 60140 καθημερινά εκτός Σ/Κ 08:00 – 15:00.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. O αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από το επιτρεπόμενο όριο λόγω covid-19 σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.

Το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares