Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 19:52

Μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΚ ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, παρέμεινε στην προεδρία ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών (ΣΕΠΚ) παρέμεινε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο “δράκος” του ελληνικού μπάσκετ που οδήγησε την εθνική ανδρών σε κατάκτηση χρυσού μεταλλίου σε Ευρωμπάσκετ, τόσο ως παίκτης (αρχηγός) το 1987 στο ΣΕΦ, όσο και ως ομοσπονδιακός τεχνικός, το 2005 στο Βελιγράδι, θα παραμείνει για 6η θητεία στον προεδρικό “θώκο” του Συνδέσμου Προπονητών.

Ο Γιαννάκης συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους, ενώ πρώτος αντιπρόεδρος παρέμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Το πόστο του γενικού γραμματέα κατέχει ο Παρασκευάς Μουρατίδης και του ταμία ο Σωκράτης Ηλιάδης.

Ανάμεσα στα μέλη που εκλέχθηκαν μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα που συνεδρίασε την Τρίτη 29 Ιουνίου κι ένας “δικός” μας άνθρωπος. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αθανασιάδη, τον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κοσμεί με την παρουσία του το κυκλαδίτικο μπάσκετ, ενώ προσφέρει και τις πολύτιμες γνώσεις του γύρω από το άθλημα.

Ο σύλλογος της ορεινής Νάξου με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook συγχαίρει τον Αθανασιάδη για την εκλογή του. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο ΑΠ.Α.Σ Νάξου "τα Φανάρια" συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας μας κ.Παν.Αθανασιάδη για την εκλογή του ως μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με Πρόεδρο τον κ.Π.Γιαννάκη. Καλή επιτυχία στο έργο σας!!».

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ του ΣΕΠΚ έχει ως εξής:

Πρόεδρος:
     Γιαννάκης Παναγιώτης

Α΄ Αντιπρόεδρος:   Μαρκόπουλος Αναστάσιος

Β΄ Αντιπρόεδρος:   Χρυσανθόπουλος Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας:   Μουρατίδης Παρασκευάς

Ταμίας:       Ηλιάδης Σωκράτης

Ειδικός Γραμματέας:   Ζαβός Αλέξανδρος

Μέλη:       Δεσποτάκης Μάριος, Αθανασιάδης Παναγιώτης, Καρκανάκης Στυλιανός, Συρόπουλος Συμεών, Δεράος Σπυρίδων, Διαμαντάκος Ιωάννης, Τσουμπρής Ιωάννης, Νικολαϊδης Σωτήριος, Ρεμεντέλας Γεώργιος.    

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη συγκρότησή του σε σώμα αποφάσισε για τα ακόλουθα:

-          Να γίνει παρέμβαση στη ΓΓΑ και στον αρμόδιο Υφυπουργό για το θέμα της εφαρμογής της νέας διάταξης για τους προπονητές Γ΄ κατηγορίας προκειμένου η διάταξη αυτή με την οποία περιορίζεται το αντικείμενο για τους ως άνω προπονητές, να εφαρμοσθεί για όσους αποκτούν δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας προπονητή μετά τη δημοσίευση του Νόμου.

-          Να ιδρυθεί άμεσα Σχολή Β΄ Κατηγορίας ώστε όσοι από τους κατόχους διπλώματος Γ΄ κατηγορίας επιθυμούν να παρακολουθήσουν Σχολή για την απόκτηση διπλώματος Β΄ κατηγορίας να έχουν τη δυνατότητα αυτή.

-          Να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσους επιθυμούν και έχουν τις προϋποθέσεις ( θα ανακοινωθούν άμεσα) να συμμετάσχουν στην επιλογή υποψηφίων για τις υποτροφίες στις ΗΠΑ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares