Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 12:15

Χάρης Πεταλωτής: Με σοβαρότητα στον τελικό και σεβασμό στον ΑΟ Άνδρου

Την περυσινή αγωνιστική σεζόν ήταν οι έφηβοι του Κώστα Αξιώτη να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και μετά από ένα μεγάλο ματς να επικρατήσουν του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και να αναδειχθούν πρωταθλητές Κυκλάδων. Φέτος, μήπως ήρθε η ώρα του παιδικού τμήματος του θηραϊκού συλλόγου και έπειτα από τη σεζόν 2016-17 να σηκώσει την κούπα;

Οι οιωνοί μπορεί μέχρι τον ημιτελικό να είναι με το μέρος τους, έχοντας το απόλυτο των νικών από την κανονική διάρκεια των ομίλων, ωστόσο στο “κυανέρυθρο” στρατόπεδο δεν πετούν στα σύννεφα. Πατάνε στα πόδια τους και δεν …ονειροβατούν. Έχοντας απέναντί τους τον ΑΟ Άνδρου, έναν άγνωστο αντίπαλο, αφού το σωματείο του βορειότερου νησιού του νομού αγωνίζεται στον Α’ όμιλο και δεν έχουν εικόνα.

AES PAIDES 2

Τα εύσημα της φετινής χρονιάς εκτός από τους νεαρούς αθλητές της ομάδας ανήκουν φυσικά και στον προπονητή τους. Τον Χάρη Πεταλωτή. Ένας άνθρωπος ήπιων τόνων που έχει τεράστιο πάθος για τη δουλειά του και προτιμά τις πράξεις παρά τα λόγια. Ειλικρινής και ευγενής. Όλοι στον σύλλογο, αλλά κι εκτός αυτού, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Πεταλωτή κι όπως λένε χαρακτηριστικά οι αντίπαλοι προπονητές για εκείνον: «Πολύ Κύριος με το “κ” κεφαλαίο»…

AES PAIDES 3

Λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος, ο Πεταλωτής μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά:

«Δίκαια συμμετέχουμε στον τελικό. Δεδομένων των συνθηκών κάναμε καλή δουλειά στο γήπεδο και είχαμε σταθερή απόδοση στα παιχνίδια. Θα πάμε στον τελικό με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο να διεκδικήσουμε την νίκη. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά μας με χαμόγελα και να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές μας».

AES PAIDES (1)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares