Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 18:19

Συνεχίζει στον Άρη Σύρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάκης Νικολαΐδης

Την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μάκη Νικολαΐδη ανακοίνωσε πριν λίγο ο Άρης Σύρου.

Ο έμπειρος αθλητής συνδύασε την ημέρα ανανέωσης της συνεργασίας του με τα γενέθλια του που είναι σήμερα 13/7. 

Η ανακοίνωση:

Είπε το… Ναι και παρέμεινε στον Άρη ο Μάκης Νικολαΐδης
Η διοίκηση του Άρη Σύρου και ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό Μάκη Νικολαΐδη. Ο κ. Βαρθαλίτης είχε συνομιλίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τον κ. Νικολαΐδη αναλύοντας για ακόμη μία φορά τους στόχους της ομάδα μας. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως και ο κ. Νικολαΐδης επιθυμούσε να παραμείνει στον Άρη και παρά τις προτάσεις που είχε από συλλόγους της Αθήνας είπε το… ΝΑΙ και θα οδηγήσει την ομάδα τη σεζόν 2021-22, στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με στόχο τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
«Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το… ναι»
Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη Σύρου ο Μάκης Νικολαΐδης είπε: «Η απόφαση για να παραμείνω στην Άρη Σύρου ήταν πάρα πολύ εύκολη. Από την αρχή τόσο εγώ όσο και η διοίκηση του Άρη δείξαμε τις προθέσεις μας κι αυτό γιατί έχουμε αφήσει κάτι στην… μέση, οπότε αυτό μας έχει φέρει ακόμη πιο κοντά. Εύχομαι αρχικά όλος ο κόσμος να έχει υγεία, κι από εκεί και πέρα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέση με την ομάδα».
Για τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα και τις σκέψεις που υπάρχουν για το χτίσιμο του ρόστερ ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Βασικός στόχος τόσος δικός μου, όσο και του προέδρου είναι να ανανεωθούν κάποιες συνεργασίες με αθλητές που την προηγούμενη σεζόν έδειξαν μεγάλη διάθεση και μείναμε ευχαριστημένη από την γενική τους εικόνα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε και τις υπόλοιπες κινήσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ».
Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, πρωτάθλημα και διεκδίκηση της ανόδου;
«Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, αυτό έχει φανεί κι από τις περσινές μας κινήσεις που στο ρόστερ μας είχαμε αθλητές εγνωσμένης αξίας. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, αλλά και μία θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική. Αρχικά θέλουμε να έχουμε υγεία και στη συνέχεια θα δουλέψουμε και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares