Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 22:55

Στον μεγάλο Φάνη Χριστοδούλου αφιέρωσαν τη νίκη στο ντέρμπι οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου

Ο ΑΟ Πάρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Β’ ομίλου στην επανέναρξη του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων. Η ομάδα του Θοδωρή Καζακίδη επικράτησε με σκορ 83-61 του Πανναξιακού ΑΟΚ την Τρίτη 13 Ιουλίου κι έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της μίας εκ των δύο θέσεων της βαθμολογίας που δίνουν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Οι Παριανοί στην επιστροφή στην κανονικότητα έπειτα από 261 ημέρες που έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι (25/10/2020) πριν την διακοπή και την ήττα (49-66) από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” , κατάφεραν με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να περάσουν στην 1η θέση με 7 βαθμούς.

Μάλιστα, τη νίκη αυτή την αφιέρωσαν σε μία από τις σπουδαιότερες μορφές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Στον Φάνη Χριστοδούλου! Τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική το 1987, ο οποίος είχε τροχαίο με τη μηχανή του στην Πάρο και μεταφέρθηκε από το Θριάσιο νοσοκομείο στο ΚΑΤ, προκειμένου να αναλάβει το ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου τα χτυπήματα.

AOP PANNAXIAKOS EFHVOI 1

Από την άλλη πλευρά, οι Ναξιώτες του Γιάννη Καραγκιολίδη παρότι ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο δεν κατάφεραν να φύγουν με το “διπλό” από το κλειστό της Μάρπησσας, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους τη φετινή σεζόν μετά από εκείνη από την ΑΕ Σαντορίνης (65-44) την 1η Νοεμβρίου του 2020 στο ΔΑΠΠΟΣ και παραμένουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 βαθμούς.

Ντέρμπι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με τους νεαρούς αθλητές του ΑΟ Πάρου και του Πανναξιακού ΑΟΚ να πετυχαίνουν σχετικά εύκολα καλάθια. Στην επανάληψη, όμως, υπήρξε αλλαγή σκηνικού. Ο ΑΟΠ βρήκε τις λύσεις που έψαχνε, δυσκόλεψε αρκετά με την άμυνά του τους αντιπάλους του, τους οποίους ουσιαστικά κούρασε στις προσπάθειές τους κι έτσι ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα με τη διαφορά των +22 πόντων να αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα της Πάρου σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ναξιώτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Εμμ. Καλαβρός, Βασ. Σιάτης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-16, 42-39 (ημίχρονο), 69-52, 83-61.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Καζακίδης): Ευαγγέλου 2, Αλιπράντης 23, Μπομποτάς 10, Βιώνης 3 (1), Λυμαράκης 2, Αραβαντινός, Θωμόπουλος 25 (1), Σαρρής Ιωάν. 9, Σκιαδάς Αλ., Ανδρεάδης, Σκιαδάς Νικ. 3, Σαρρής Ιωάν. 5.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Γιαν. Καραγκιολίδης): Δέτσης 12 (4), Τσελέντης, Μελισσουργός 5, Μητσέας 5, Μαυρομμάτης 11, Μανδηλαράς Ιωάν., Τόμπας 3, Μανδηλαράς Γ. 19, Φλεριανός 6.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares