Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 19:17

Μεταγραφικός “πυρετός”, άρχισε η δουλειά κι έρχονται οι …ενισχύσεις στον ΑΠΑΣ ”Τα Φανάρια”

Με τον μεταγραφικό… πυρετό να ανεβαίνει μετά την σπουδαία μεταγραφή του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς, οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” εμφανίζονται έτοιμοι για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Τα σημαντικά κενά φαίνεται πως εντοπίζονται κυρίως στις θέσεις των ψηλών και είναι φυσικό σε συνεργασία με το νέο τους προπονητή, τον Λευτέρη Τσαουσίδη να προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση αυτή. Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες του “SportCyclades”, η ομάδα της ορεινής Νάξου είναι στην τελική ευθεία για τα επόμενα …κτυπήματα.

Οι Απεραθίτες εξετάζουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις εκ των οποίων είναι γνωστή, αφού πρόκειται για τον Θανάση Κοντσέ, ο οποίος πριν από δύο αγωνιστικές σεζόν φόρεσε ξανά την φανέλα του ΑΠΑΣ με προπονητή τον Θοδωρή Αλμπάνη. Ο, γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1995, σμολ φόργουορντ (1μ.98εκ.) τον Σεπτέμβριο του 2020 έφυγε από τη Νάξο με προορισμό το νομό Αιτωλοακαρνανίας και την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Πιερικό Αρχέλαο και Μακεδονικό.

Kontses

Η άλλη περίπτωση που κοιτάζουν στα Φανάρια είναι αυτή του Κώστα Ανδρεόπουλου. Πρόκειται για έναν αξιόλογο ψηλό, ποιοτικό σέντερ που την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Ένωση Φιλαθλητικού Α.Ο. Ζωγράφου, ενώ στο παρελθόν ο Ανδρεόπουλος είχε βρεθεί σε ομάδες όπως είναι ο Μίλωνας, ο Πανερυθραϊκός, ο Τρίτωνας, ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά και η Δάφνη στα μεγάλα “σαλόνια” της Α1. Με τη φανέλα του Μίλωνα στη Γ’ εθνική κατηγορία είχε 8 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε τον παίκτη “κλειδί” για τους Νεοσμυρνιώτες στην επάνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες.

Kostas Andreopoulos

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήταν στο ρόστερ της περυσινής αγωνιστικής περιόδου που όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζονται και φέτος στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”. Πρόκειται για τον Ναξιώτη φόργουορντ, τον Σπύρο Μάκαρη, τον έμπειρο φόργουορντ Γιάννη Προδρόμου και τον γεννηθέντα το 1994 σέντερ Ιωάννη Αναγνωστόπουλο.

 

Makaris

Prodromou

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares