Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:04

Γιώργος Στεφανάκης: Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ΑΕ Σαντορίνης

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ΑΕ Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων.

PAIDES PROTATHLITES

Αναλυτικά:

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Γιώργος Στεφανάκης ως αρμόδιος εκπρόσωπος του Δήμου κι εκ μέρους του Δημάρχου Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα, συγχαίρει με μήνυμα του την Παιδική Ομάδα της ΑΕΣ (Αθλητική Ένωση Σαντορίνης), για την μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων - Κυκλάδων, για την αθλητική περίοδο 2020 - 2021.

Ο κ. Στεφανάκης αναφέρει συγκεκριμένα ότι, "αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς αθλητές του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, τους προπονητές, την διοίκηση και φυσικά τους γονείς των αθλητών".

"Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι μόνο ένας τίτλος είναι μια αξιέπαινη αθλητική πορεία καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία επιτυγχάνεται με συλλογική προσπάθεια", τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Στεφανάκης, καταλήγοντας ότι "μόνο υπερηφάνεια κι ελπίδες για το μέλλον μπορεί να μας χαρίζει αυτή η διάκριση".

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares