Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 16:07

Τελετή λήξης με εκπλήξεις και διαγωνισμούς στο 3ο Basketball Camp του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» (pics & vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/07) στο Κλειστό γυμναστήριο Νάξου «Δημήτριος Περιστεράκης», η τελετή λήξης του 3ου Basketball Camp που διοργάνωσε ο ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια».

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ο ενθουσιασμός των μικρών παιδιών ήταν έκδηλος στα πρόσωπά τους. Να αναφέρουμε βέβαια πως αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προπονήσεις του camp.

Στην τελετή λήξης πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελεύθερων βολών όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω πλάνα εκεί βρέθηκε και μίλησε στα παιδιά ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Σωτηρίου καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδα του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» Ιάκωβος Μιλιντίγιεβιτς.

Φυσικά σε όλη τη διάρκεια του εκεί ήταν για να προπονήσει και να συμβουλέψει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές ο Μιχάλης Πολυτάρχου δίπλα στον προπονητή των ακαδημιών του σωματείου Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Στην πρώτη περίοδο του camp υπεύθυνοι μαζί με τον κ. Αθανασιάδη, ήταν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Λευτέρης Τσαουσίδης μαζί με τον αθλητή Σπύρο Μάκαρη για να μιλήσουν και να προπονήσουν τους νέους αθλητές.

Φυσικά η εκδήλωση και το camp πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα μελών της διοίκησης του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» και πιο συγκεκριμένα των Μανώλη Μπαρδάνη και Ισίδωρο Πετρά.

Δείτε πλάνα και φωτογραφικό υλικό του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares