Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 19:43

Άρης Σύρου: Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Δίπλαρο

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό γκαρντ, Αλέξανδρο Δίπλαρο ανακοίνωσε ο Άρης Σύρου.

Η ανακοίνωση:

Ο Άρης Σύρου συνεχίζει τις ανανεώσεις των παικτών καθώς μετά και την θετική εισήγηση του προπονητή μας, ανανεώθηκε η συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο Δίπλαρο.

Ο αθλητής είναι ένας από τους βασικούς κρίκους και της φετινής χρονιά. Η διοίκηση μετά όπως αναφέρουμε και παραπάνω τη θετική εισήγηση του κ. Νικολαΐδη, μπήκε αμέσως σε διαπραγματεύσεις με τον Αλέξανδρο Δίπλαρο.

Οι δύο πλευρές από την έναρξη των συζητήσεων έδειξαν πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί και δεν άργησε να έρθει και η τελική συμφωνία.

Στόχος τόσο του ίδιου όσο και της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε από τη σεζόν 2020-21, όπου και σταμάτησε λόγω της πανδημίας.

Η διοίκηση και ο κόσμος του Άρη Σύρου θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αλέξανδρο Δίπλαρο για την απόφασή του να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, υγεία πάνω από όλα και επίτευξη των στόχων.

Το βιογραφικό του Αλέξανδρου Δίπλαρου
Σε ηλικία 16 ετών έπαιξε στην αντρική ομάδα της ΣΦΗΚΑ BC στην κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑ. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Γλαύκου και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πήρε πάρα πολλές εμπειρίες. Η χρονιά ήταν… γεμάτη καθώς ο Γλαύκος κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική. Λόγω σπουδών βρέθηκε στις Κυκλάδες και αγωνίστηκε στην Ερμούπολη σε ηλικία 18 ετών.

Η Ερμούπολη τη χρονιά εκείνη έφτασε μέχρι τους τελικούς της ΕΣΚ Κυκλάδων. Ένα χρόνο αργότερα και σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στο νησί της… Νάξου όπου και έπαιξε για λογαριασμό του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια. Με την ομάδα την Νάξου ο Αλέξανδρος Δίπλαρος στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων και εξασφαλίστηκε η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Ο Δίπλαρος αγωνίστηκε και στην Γ’ Εθνική με τα Φανάρια όπου είχε μία καλή αγωνιστική παρουσία τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα της Νάξου που ως γνωστό φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares