Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 17:22

«Εξετάζεται» η περίπτωση του Σωκράτη Ψαρόπουλου στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” φαίνεται πως έχουν βάλει μπροστά τις …μηχανές στην προσπάθεια να στελεχώσουν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς, ανανέωσε προς το παρόν με τους Νίκο Χάρο και Σπύρο Μάκαρη και έπεται συνέχεια… Μία συνέχεια που προμηνύεται πολύ δυναμική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι “ορεινοί” εξετάζουν την περίπτωση ενός εξίσου χαρισματικού σκόρερ που θα ενισχύσει το σύνολο του Λευτέρη Τσαουσίδη στη θέση των γκαρντ.

Πρόκειται για τον Σωκράτη Ψαρόπουλο. Γεννημένος το 1992 και με ύψος 1μ.91εκ., ο Σεπολιώτης γκαρντ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2008-2009 στην Α2 εθνική κατηγορία με το Περιστέρι, όπου στο τέλος της χρονιάς πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στην Α1, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε με το Περιστέρι και τις επόμενες τρεις χρονιές.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Φιλαθλητικό, όπου συνέβαλε μαζί με άλλους σπουδαίους παίκτες, όπως τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, στο να κατακτήσει η ομάδα την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2. Στη συνέχεια έπαιξε στο

Παγκράτι για δύο σεζόν (Α2), στο Περιστέρι (Α2) όντας συμπαίκτης του Μιχάλη Πολυτάρχου (φωτό) και στην Καρδίτσα (Α2). Πριν από δύο σεζόν, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας στη Β’ Εθνική, ενώ μια σεζόν πριν ήταν επίσης στην ίδια κατηγορία, αυτή τη φορά με τον Τρίτωνα.


psaropoulos 2
Την περυσινή σεζόν μπορεί να έμεινε λόγω συνθηκών για λίγους μήνες στην Κεφαλονιά αγωνιζόμενος στο ΝΕΟ Ληξουρίου, αλλά θα μείνει χαραγμένος στην ιστορία του ΝΕΟΛ για το απίθανο buzzer beater τρίποντο, σκόραρε με ταμπλό, και από αρκετά μακριά, όντας μαρκαρισμένος από δυο παίκτες, στη Νέα Κηφισιά στις 18 Οκτωβρίου του 2020.



ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΟΝΤΣΕΣ

kontses
Παράλληλα, ο Θανάσης Κοντσές όπως έχουμε προαναφέρει σε παλιότερο δημοσίευμα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Νάξο και δη στον ΑΠΑΣ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται μία… ανάσα από το να δώσουν τα χέρια και να συνεργαστούν για δεύτερη φορά μετά από δύο σεζόν. . Ο, γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1995, σμολ φόργουορντ (1μ.98εκ.) τον Σεπτέμβριο του 2020 έφυγε από το νησί της Αριάδνης με προορισμό το νομό Αιτωλοακαρνανίας και την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Πιερικό Αρχέλαο και Μακεδονικό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares