Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 17:30

Είπε το ''Ναι'' στον Άρη Σύρου και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φανούρης Λούλης

Ανανεώσεων συνέχεια στον Άρη Σύρου, που ανακοίνωσε ακόμα την επέκταση της συνεργασίας με τον νεαρό  power forward – Senter, Φανούρη Λούλη.

Ο σχεδιασμός της ομάδας της Σύρου που έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄Εθνική, συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση:

Ο Άρης Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Φανούρη Λιούλη. Ο νεαρός power forward – Senter είπε το Ναι και συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας, καθώς θέλει να ολοκληρώσει το πλάνο ανόδου του Άρη Σύρου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο πριν καν γίνει η εκ νέου πρόταση για την φετινή χρονιά είπε το ναι και έδειξε αποφασισμένος να συνεχίσει στην ομάδα μας, εκτιμώντας τους ανθρώπου της διοίκησης και την προσπάθεια που γίνεται. Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή για την παραμονή του στην ομάδα και του ευχόμαστε να έχει μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Από την πλευρά του ο αθλητής λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Άρη Σύρου σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Άρη Σύρου. Θέλω τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που ήδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους, να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής. Θέλουμε τον Άρη Σύρου πρωταθλητή και θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Θέλω να πω, πως τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης, όσο και ο προπονητής Μάκης Νικολαΐδης, μας αποπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη, αφού είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα και τον Άρη. Εύχομαι τα γήπεδα να… ανοίξουν, ο κόσμος να επιστρέψει στις εξέδρες και όλοι μαζί να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares