Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 22:06

3η θέση στις κορασίδες ο ΑΠΑΣ, λάμπρυνε με την παρουσία του τον αγώνα ο Λώρης Σαλάχας

Έφτασαν τόσο μακριά, αλλά έχασαν στο… νήμα. ΑΟ Πάρου και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” αναμετρήθηκαν την Πέμπτη 29 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας για την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων με νικήτρια την ομάδα του ΑΠΑΣ τα Φανάρια με σκορ 47-59.

Οι δύο ομάδες που στόχευαν τον τελικό και το κύπελλο συμβιβάστηκαν εν τέλει με ένα μικρό τελικό, αφού αμφότερες γνώρισαν την πίκρα του αποκλεισμού από τον μεγάλο τελικό μετά τις ήττες από τον Περιστεριώνα Τήνου και τον ΑΟ Άνδρου αντίστοιχα.

KORASIDES TELIKOS FANARIA AO PAROU 1

Τόσο, όμως οι νεαρές αθλήτριες του Γιώργου Ζαμπακόλα, όσο και εκείνες του Παναγιώτη Αθανασιάδη δεν πρέπει να απογοητεύονται. Έπειτα από τη φετινή περιπετειώδη σεζόν πρέπει να νιώθουν επιτυχημένες, που παρά την πολύμηνη καραντίνα, επέστρεψαν σε αυτό που αγαπούν και έφτασαν μέχρι τέλους. Μπορεί να έφτασαν στην πηγή, αλλά να μην ήπιαν νερό, αλλά η ζωή είναι μπροστά τους. Και μόνο που είναι στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες των Κυκλάδων τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

KORASIDES TELIKOS FANARIA AO PAROU

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο όμως και συγχαρητήρια και σε όλους όσους ασχολούνται με το κυκλαδικό μπάσκετ. Στις διοικήσεις, στα τεχνικά τιμ για το δύσκολο έργο τους μετά και την πολύμηνη διακοπή, στους νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

Τις απονομές έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Λώρης Σαλάχας, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα.

KORASIDES TELIKOS FANARIA AO PAROU 2

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος - Βλαχοσωτήρος

Δεκάλεπτα: 12-12, 6-20, 12-13, 17-14

ΑΟ Πάρου (Ζαμπακόλας): Κοστίκα 7, Ακάλεστου, Ρούσσου, Αποστολοπούλου 6, Βιώνη 23 (1), Περράκη 2, Καραντάκη Β., Καραντάκη Ν. 2, Σιφναίου, Οικονόμου, Παπαδοπούλου, Πετροπούλου 7.

ΑΠΑΣ τα Φανάρια (Αθανασιάδης): Κρητικού, Γιαννακοπούλου 20 (1), Χουζούρη 21 (2), Καρούση, Μαθιάσου 10, Πουλάι 2, Μαργαρίτη 4, Βελιανίτη, Κωστούλα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια:

Συγχαρητήρια στις κορασίδες μας που κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων..
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον προπονητή της ομάδας μας κ.@athanasiadispan και στον έφορο του τμήματος κ.Δ.Χουζουρη.
Καλή επιστροφή!

KORASIDES LIMANI

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares