Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 21:35

Ερωτηματικό η συμμετοχή των εφήβων του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο πανελλήνιο, πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου η Ακαδημία Καλύμνου

Γνωστοί έγιναν πλέον και με τη… βούλα, όλοι οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Κυκλάδων, του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων. Στον τελικό των Δωδεκανήσων, η Ακαδημία Καλύμνου κέρδισε το μεσημέρι της Κυριακής 8 Αυγούστου στον μεγάλο τελικό της Κω τον Φοίβο με σκορ 53-44 και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της σύγχρονης ιστορίας της!

231067864 229689542489523 5359136901495299480 n

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνουν έως την Δευτέρα 9 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επομένη, την Τρίτη 10 Αυγούστου. Η συμμετοχή του ΑΠΑΣ, ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Κι αυτό διότι, πρέπει να γίνει γνωστό πόσοι παίκτες θα συμμετέχουν στην αποστολή για την πρωτεύουσα μιας και διανύουμε καλοκαιρινή σεζόν και οι περισσότεροι από τους νεαρούς αθλητές της ομάδας ήδη εργάζονται σε επιχειρήσεις στο νησί της Αριάδνης.

Έτσι, η ομάδα της ορεινής Νάξου στην περίπτωση που “κατέβει” τελικά στους αγώνες θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα από 18 έως 22 Αυγούστου, τον ΑΟΚ Χανιά, την Αναγέννηση Σάμου, τους Ίωνες Χίου, τον Αίολο Μυτιλήνης και την Ακαδημία Καλύμνου.

Η προετοιμασία από την άλλη συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης μπορεί να αποχώρησε από τη Νάξο για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κατερίνη, αλλά οι προπονήσεις συνεχίζονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”, υπό τις οδηγίες του προπονητή του ανδρικού τμήματος του ΑΟ Γαλατσίου, του Μάκη Κουμαρά, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει μιας και παραθερίζει στο νησί των Κυκλάδων, αφού η σύζυγός του, έχει καταγωγή από τη Νάξο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares