Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 11:36

Επεκτάθηκε με το ''ΟΚ'' του ΑΟ Ερμούπολης η συνεργασία του Γιάννη Κρητικού με τον Άρη Σύρου

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κρητικό ανακοίνωσε ο Άρης Σύρου, που παράλληλα ευχαρίστησε τον ΑΟ Ερμούπολης για την επέκταση του δανεισμού του αθλητή.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Άρη Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Κρητικό.

Για να καταφέρουμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον αθλητή χρειάστηκε αρχικά να μιλήσουμε με την αντίστοιχη διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης, όπου κι άνηκε ο παίκτης.

Επίσης επιθυμία του αθλητή ήταν να παραμείνει στον Άρη Σύρου, καθώς τη νέα χρονιά θα κατοικεί στην Αθήνα και θα του ήταν πιο εύκολο να αγωνισθεί στον Άρη, όπου το μεγάλο του κομμάτι θα είναι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας μας και μας παραχώρησε τον αθλητή για έναν χρόνο με υποσχετική. Ο Άρης Σύρου συνεχίζει την προσπάθειά ενίσχυσης του ρόστερ, αφού θέλει να θωρακίσει το ρόστερ και να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον προπονητή μας Μάκη Νικολαΐδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά μας θέλουμε ευχαριστήσουμε τόσο τη διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης όσο και τον Αθλητή Γιάννη Κρητικό για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Να του ευχηθούμε να έχει μία σεζόν με υγεία πάνω από όλα και να εκπληρωθούν όλα όσα θέσει ως στόχους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares