Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 12:07

Αθανασιάδης: Αυτό που φάνταζε θαύμα για το Κυκλαδίτικο Μπάσκετ έγινε πραγματικότητα

Οι επιτυχίες στον αθλητισμό σε καμία περίπτωση δεν έρχονται τυχαία. Κάθε επιτυχία κρύβει ένα παρελθόν σκληρής δουλειά και μεθοδικότητας και απλά η κατάκτηση της είναι το επιστέγασμα της εντατικής προσπάθειας.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της ομάδας Εφήβων του ΑΠΑΣ Νάξου. Μίας ομάδας που τα τελευταία χρόνια δούλεψε σκληρά και ανατιμήθηκε αρχικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και χθες με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιγαίου, που της έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο κλειστό του ΧΑΝΘ 25-29 Αυγούστου. Εκεί οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ μαζί με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, του Προμηθέα, του Περιστερίου, της Ξάνθης και της Ακαδημίας 10Α θα διεκδικήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Εκτός από τα παραπάνω όμως, όλες οι επιτυχίες έχουν και τον μάστορα τους και στην περίπτωση του ΑΠΑΣ Νάξου αυτός είναι ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, ο οποίος πίστεψε σε αυτά τα παιδιά, δούλεψε μαζί τους και τα έφτασε στην κορυφή.

Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να τον χώρισαν πρόσφατα από την ομάδα, αλλά ο ίδιος δεν πρόκειται να παρατήσει το οικοδόμημα του έτσι εύκολα, αφού θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας του στην τελική φάση της Θεσσαλονίκης και μάλιστα έπειτα από δική του επιθυμία θα είναι μαζί του και ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε εισηγηθεί και την συνεργασία μαζί του.

 DSC4738

Ο αρχιμάστορας της επιτυχίας, Παναγιώτης Αθανασιάδης, μιλώντας στο sportcyclades,gr τόνισε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο:

«Ζούμε ένα όνειρο, μία πορεία που πριν δύο χρόνια φάνταζε θαύμα για το Κυκλαδίτικο Μπάσκετ τώρα έχει γίνει πραγματικότητα. Αυτό αντανακλά την λειτουργεία του συλλόγου, τη Ναξιώτικη Κοινωνία και φυσικά την δουλειά των παιχτών και των προπονητών μέσα στο γήπεδο. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου μπάσκετ που ομάδα πετυχαίνει κάτι τέτοιο και πρώτη φορά που ομάδα από το νομό θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Όσο αφορά την διοργάνωση στην τελική φάση, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, είπε:

«Θα δούμε ομάδες επαγγελματικές με όλη τη σημασία της λέξης. Εμείς θα πάμε εκεί να χαρούμε το τουρνουά και να διασκεδάσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί αυτή η ομάδα έχει μέταλλο. Είναι μία ευκαιρία να δει όλη η Ελλάδα ότι υπάρχει αναπτυξιακό μπάσκετ στις Κυκλάδες».

Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του Παναγιώτη Αθανασιάδη σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του 1995 με την ομάδα του Πιερικού.

 DSC4669

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares