Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 20:47

Πλησιάζει Κατσουλάκο ο ΑΠΑΣ Νάξου, κοιτάζει Σαρρή για ψηλό

Κλείνει τις τρύπες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΑΠΑΣ Νάξου. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του νησιού της Αριάδνης κι εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' εθνικής οι Απεραθίτες σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέτρου Κατσουλάκου.

Αποτελεί μια επιλογή για τη θέση του πλέι μέικερ, είναι 20 ετών (22/2/2001) με ύψος 1μ.94εκ. και στο παρελθόν αγωνίστηκε στη ΝΕ Μεγαρίδος, Απόλλων και Προμηθέα Πατρών. Είναι δυνατός γκαρντ και γενικότερα αποδίδει πολύ καλά στο γρήγορο παιχνίδι. Οργανωτικά, ξέρει να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του προκειμένου να σκοράρουν ενώ διαθέτει πολύ καλό σουτ.

Ο Κατσουλάκος, που είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων στο All Star Game 2018, είναι ικανός να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του "ψηλού", μετά το ναυάγιο στην υπόθεση με τον Θανάση Κοντσέ, στον ΑΠΑΣ εξετάζουν την περίπτωση του Οδυσσέα Σαρρή.

Ο κρητικός φόργουορντ (2.04, 1992) αγωνίζεται στη θέση των σέντερ και στο παρελθόν έχει πλαισιώσει τους Εχέδωρο Σίνδου, Ιωνικό Ιωνίας, Αίαντα Ευόσμου, Εργοτέλη, Αρίωνα Πτολεμαίδας και Α.Ο Αγρινίου.

SARRIS

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares