Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 19:21

Ξεκίνησε με ψηλά τον πήχη το ''χτίσιμο'' του ΑΠΑΣ Νάξου [pics-vid]

''Μου είστε όλοι ιδιαίτερα συμπαθείς και αποτελείτε όλοι σας πρώτες επιλογές για την ομάδα, άρα εδώ είσαστε όλοι ίσοι, ξεκινάμε από το ''0'' για να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να αγωνίζεται'' ήταν κάποια από τα πρώτα λόγια που είπε ο προπονητής του ΑΠΑΣ Νάξου ''τα φανάρια'' Λευτέρης Τσαουσίδης στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου ''Δ. Περιστεράκης''.

DSC 0167

Πρωτίστως, ενωτικός, εμψυχωτικός, αλλά πολύ αυστηρός σχετικά με αυτό που θέλει να πετύχει με τους αθλητές του παρουσιάστηκε ο Λευτέρης Τσαουσίδης στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Β΄ Εθνική.

Λίγα τα λόγια και από τα μέλη της διοίκησης, που καλωσόρισαν τους αθλητές (παλιούς και νέους), δηλώνοντας το παρόν σε ότι πρόβλημα εμφανιστεί, δίνοντας έτσι το στίγμα ότι θα υπάρχει οργάνωση σε όλους τους τομείς. 

DSC 0164

Συγκινητική στιγμή στην πρώτη της ομάδας και φυσικά υπήρχε και αυτή δεν ήταν άλλη από την αναφορά στον Νίκο Χάρο από τον Λευτέρη Τσαουσίδη: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας τον φυσικό αρχηγό της ομάδας. Είναι αυτός που άλλαξε την πορεία του ΑΠΑΣ και χάρη σε αυτόν είμαστε εδώ σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος κόουτς, με τον Νίκο Χάρο να τους καλωσορίζει όλους με εμφανή τη συγκίνηση του.

Προπονήσεις - φιλικά - τουρνουά

«Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Μετά από ενάμισι χρόνο απραξία καλούμαστε να φτιάξουμε μία ομάδα με ότι αυτό συμβαίνει. Θα προσέξουμε πολύ στο να αποφύγουμε τραυματισμούς, αλλά θα δουλέψουμε πολύ σκληρά. Μερικοί θα κουραστείτε, άλλοι θα δυσανασχετήσετε, αλλά στο τέλος θα έχουμε πετύχει κάτι πολύ καλό. Θέλω ομάδα που θα τρέχει ασταμάτητα και παίκτες που θα σκέπτονται αστραπιαία. Αυτό θα πετύχουμε», είπε ο Λευτέρης Τσαουσίδης μεταξύ άλλων όταν ανέλυσε στους αθλητές του τον τρόπο που θα δουλέψουν στο διάστημα της προετοιμασίας.

DSC 0177

Η προετοιμασία όμως θα περιέχει και αρκετά φιλικά παιχνίδια. Δέκα (10) στον αριθμό, όπως είπε ο έμπειρος κόουτς με τα πρώτα τρία να διεξάγονται μεταξύ 17 και 19 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. όπου θα υπάρξει ακόμα μία τριάδα φιλικών αγώνων τον Οκτώβριο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το κοινό της Νάξου που θα πληροί τα κριτήρια του υγειονομικού πρωτοκόλλου τα θα μπορέσει να δει την ομάδα το τριήμερο 24 με 26 Σεπτεμβρίου, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες στη Νάξο, ενώ εκκρεμεί και η διοργάνωση τουρνουά με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αναμένεται η έγκριση της.

Οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και βραδινές και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται όλο και πιο εντατικές.

DSC 0155

Ρόστερ

Ένα γεμάτο ρόστερ που συνδυάζει παίκτες με εμπειρία και μεγάλη καριέρα, αλλά και έντονο το ντόπιο στοιχείο, είναι αυτό που καλείται να διαχειριστεί ο Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος πάντως φρόντισε να ξεκαθαρίσει με το καλημέρα ότι, κανένας δεν θα πρέπει να θεωρεί τη θέση του δεδομένη. Η συμμετοχή αρχικά των Βόμβα και Σεϊντίνι από την ακαδημία, δείχνει ότι και οι ''μικροί'' της ομάδας θα έχουν την δική τους ευκαιρία. 

DSC 0149

Το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί:

Μάκαρης Σπυρίδων, Χάρος Νικόλαος, Πολίτης Παναγιώτης, Βουτυρόπουλος Βασίλειος, Προδρόμου Ιωάννης, Αναγνωστόπουλος Ιωάννης, Μιλετιγεβιτς Ιάκωβος, Ψαρόπουλος Σωκράτης, Κατσουλάκος Πέτρος,  Σειντίνι Γιούερς, Βόμβας Δημήτρης.

Βέβαια, όπως έχουμε γράψει εκκρεμεί και η μεταγραφή του Οδυσσέα Σαρρή, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση:

  

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares