Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 18:13

Κρατάνε την εμπειρία οι Έφηβοι του ΑΠΑΣ Νάξου κόντρα στον ''ποιοτικό'' Ολυμπιακό [pics-vid]

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 108-31 του ΑΠΑΣ Νάξου.

Η ''Κυκλαδίτες'' έπαιξαν χωρίς άγχος απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα και διαθέτει τεράστια ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Και μόνο η συμμετοχή σε αγώνες όπως αυτός είναι μία τεράστια εμπειρία για τους αθλητές της ομάδας από τη Νάξο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από νωρίς προβάδισμα με διψήφια διαφορά (14-4), 6:11 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου. Το σκορ ανέβαινε συνεχώς για την ομάδα του Πειραιά που έφθασε στο 34-14 στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 60-18.

Στο 27ο λεπτό η διαφορά έφθασε και τους 50 πόντους (77-27) και οι δύο ομάδες κατέβασαν κάπως το ρυθμό τους, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας για να φθάσουμε στο τελικό 108-31.

Δεκάλεπτα: 34-10, 60-18, 81-27, 108-31

Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Αγραφιώτης Ι.-Μπακάλης

Ολυμπιακός (Τσαλδάρης): Δρίτσας 12(2), Σκλαβενίτης 4, Μόουσα 18, Γιοβάνης 8, Αρφαράς 19(3), Οικονομόπουλος 15(2), Τσάμης, Σπηλιώπουλος 14(3), Ζορμπάς 3, Καραϊσκος 10,Τσολάκης 1, Γιαννούλης 4(1).

Φανάρια Νάξου (Αθανασιάδης): Γκιόργκα, Λιανόπουλος, Παπανικολάου, Τριαντάφυλλος 6,Κούρτης 6(2), Σεϊντίνι 12, Χίλα, Χιλάι 2, Βόμβας 2, Δόκλης 3.

Δηλώσεις

Δημήτρης Τσαλδάρης (προπονητής Ολυμπιακός): «Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα είναι… πρωτάρα στη διοργάνωση. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ρυθμό σε κάποια παιδιά για να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στη συνέχεια. Αύριο με τον Προμηθέα πρέπει να παρουσιαστούμε συνειδητοποιημένοι και να προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Θωμάς Ζορμπάς(παίκτης Ολυμπιακού): «Ηταν μια πρεμιέρα σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε με τις εντολές του προπονητή μας. Τα επόμενα παιχνίδια, θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Παναγιώτης Αθανασιάδης (προπονητής Φανάρια Νάξου): «Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή στη τελική φάση. Είναι πρώτη φορά που ομάδα από τις Κυκλάδες βρίσκεται σε τέτοια διοργάνωση. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί και διαφορετικού επιπέδου. Πιστεύω ότι στην πορεία θα δείξουμε καλύτερα στοιχεία γιατί έχουμε περισσότερες δυνατότητες».

Τζόζεφ Χιλά (παίκτης Φανάρια Νάξου): «Είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Ηρθαμε για να διασκεδάσουμε τη συμμετοχή και το πιο σημαντικό να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάτι που δεν έγινε σήμερα».

Με πληροφορίες από το basket.gr

Φωτογραφίες (intime.gr)

 

 

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares